Bugün salonda yabancı uyruklu bi VG ci ile tanıştım. Çalışma sisteminde bi fark gördüm. Şöyleki: Lateral raise yapmaktaydı. (Hem bent over hem de seated) ağırlıklarında bi gariplik yoktu. (8-10 kg ile çalışmaktaydı) Her seti 8 tekrardan yaptıktan sonra hiç ara vermeden aynı hateketi aynı tekrarla bu sefer 4'er kg ile çalıştı. Ve bu ardı ardına ikili hareket bitince set arası mola verdi.
Ne için böyle çalışığını sorduğumda bunun kaslarda şok etiksi yaptığını söyledi. Ve ekledi: 8-10 kg ağır sanıyorsun ama yanılıyorsun, 4 lükler aslında daha ağır (biraz uzakdoğu felsefesi gibi oldu ama
)
Eleman bu işte hiç de acemi değildi, 2-3senelik bi spor geçmişine sahip bi yapıdaydı (görüntüsünden anlaşılan)
Şimdi ben bunu gördüm, sizlerle de paylaşmak istedim.
Bunun bi mantığı, geçerliliği var mı sizce. Bu hangi çaılşma sistemine giriyor. Ve bunun uygulanabilirlik düzeyi nedir acaba? (vg geçmişi ve gelişimi ile ilgili olarak)
Ne için böyle çalışığını sorduğumda bunun kaslarda şok etiksi yaptığını söyledi. Ve ekledi: 8-10 kg ağır sanıyorsun ama yanılıyorsun, 4 lükler aslında daha ağır (biraz uzakdoğu felsefesi gibi oldu ama

Eleman bu işte hiç de acemi değildi, 2-3senelik bi spor geçmişine sahip bi yapıdaydı (görüntüsünden anlaşılan)
Şimdi ben bunu gördüm, sizlerle de paylaşmak istedim.
Bunun bi mantığı, geçerliliği var mı sizce. Bu hangi çaılşma sistemine giriyor. Ve bunun uygulanabilirlik düzeyi nedir acaba? (vg geçmişi ve gelişimi ile ilgili olarak)