AzizShavershian
Üye
Lazar engelov sizce streoid kullanmışmıdır bunun bir kaynağı varmı yoksa bile sizin görüşleriniz nelerdir?Tahmini olarak lazar engelovun kolu kaç cmdir?
Aynen öyle çok güzel konuştun kardeşim katılıyorum sana.Dostum bence kullanmamışta olabilir dogrusu bunu sorgulamak bizim işimiz degil kullanmış dedigimiz adam gerçekte steroide karşı olan biriside olabilir kimse bilemez 6 yıldı dimi yanlış hatırlamıyorsam 6 yıl da o hale gelmiş o kadar zaman içinde nasıl beslendi nasıl antremanlar yaptı bilmiyoruz hangi suplementleri kullandı bunların hiçbirisi hakkında bilgimiz yok belki adam gerçekten çok disiplinli birisi beslenme antreman uyku üçlemesine oldukça dikkat ediyordur olabilir yani genetikte işin içinde adamın karın kaslarına bi bakarmısınız burada kaç kişide var böyle ? yada merak ediyorum sözüm size degil direk steroid damgası yapıştıranlar var hayır anlamıyorum nerden çıkarıyorsunuz ki marc fitt için dahi steroid diyenler var abi kimsenin yaşantısını bilmiyoruz o yüzden bu işlerden vazgeçin adam diyor ben bu kadar yıldır yapıyorum ama vucut ortada ben yapamadıysam oda kullanmıştır gibisinden düşünceler var ama bu lafı söylerken geriye dönüp bakmazlar neler yediler neler içtiler nasıl antreman yaptılar bunu düşünmezler halbuki geçmişte gelişimi etkileyen hataları vardır illai bu yüzden steroid muhhabetini kapatalım bence gereksiz bişey ha kullandıgınız ögrenseniz nolacak gerçekten merak ediyorum steroid kullanınca bi günde şişmiyor ya bu kaslar adamlar agırlıklarla ugraşıyorlar bziden kat kat daha agır antreman yapıyorlar bi yerde okumuştum bi bodyciden söz ediyorlar hardcore body yapıyormuş adamlar antreman sırasında kusuyorlarmış kusana kadar zorluyorlarmış kendilerini biriside diyordu antremanım için iyi yada kötü demenden önce elime bi bardak su alıyorum eger 5 saniyeden fazla tutabilirsem o antreman olmıştır adam aynen böyle yazmış foruma şimdi soruyorum kaçımız böyle antreman yapıyoruz ki umarım yanlış anlaşılmamışımdır bu forumda hepimiz dostuz![]()
![]()
Adamın arkadaşı steroid kullanıyor diyor. Steroid kullanmadan karın kaslarını o kadar parçalayanı görmedim. Ve ayrıca kullandıkları steroidler daha ağır girmelerini sağlıyor. İşin içinde steroid bile olsa ortada emek ve sağlam vücut var tebrik etmek lazım.Dostum bence kullanmamışta olabilir dogrusu bunu sorgulamak bizim işimiz degil kullanmış dedigimiz adam gerçekte steroide karşı olan biriside olabilir kimse bilemez 6 yıldı dimi yanlış hatırlamıyorsam 6 yıl da o hale gelmiş o kadar zaman içinde nasıl beslendi nasıl antremanlar yaptı bilmiyoruz hangi suplementleri kullandı bunların hiçbirisi hakkında bilgimiz yok belki adam gerçekten çok disiplinli birisi beslenme antreman uyku üçlemesine oldukça dikkat ediyordur olabilir yani genetikte işin içinde adamın karın kaslarına bi bakarmısınız burada kaç kişide var böyle ? yada merak ediyorum sözüm size degil direk steroid damgası yapıştıranlar var hayır anlamıyorum nerden çıkarıyorsunuz ki marc fitt için dahi steroid diyenler var abi kimsenin yaşantısını bilmiyoruz o yüzden bu işlerden vazgeçin adam diyor ben bu kadar yıldır yapıyorum ama vucut ortada ben yapamadıysam oda kullanmıştır gibisinden düşünceler var ama bu lafı söylerken geriye dönüp bakmazlar neler yediler neler içtiler nasıl antreman yaptılar bunu düşünmezler halbuki geçmişte gelişimi etkileyen hataları vardır illai bu yüzden steroid muhhabetini kapatalım bence gereksiz bişey ha kullandıgınız ögrenseniz nolacak gerçekten merak ediyorum steroid kullanınca bi günde şişmiyor ya bu kaslar adamlar agırlıklarla ugraşıyorlar bziden kat kat daha agır antreman yapıyorlar bi yerde okumuştum bi bodyciden söz ediyorlar hardcore body yapıyormuş adamlar antreman sırasında kusuyorlarmış kusana kadar zorluyorlarmış kendilerini biriside diyordu antremanım için iyi yada kötü demenden önce elime bi bardak su alıyorum eger 5 saniyeden fazla tutabilirsem o antreman olmıştır adam aynen böyle yazmış foruma şimdi soruyorum kaçımız böyle antreman yapıyoruz ki umarım yanlış anlaşılmamışımdır bu forumda hepimiz dostuz![]()
![]()
Adamın arkadaşı steroid kullanıyor diyor. Steroid kullanmadan karın kaslarını o kadar parçalayanı görmedim. Ve ayrıca kullandıkları steroidler daha ağır girmelerini sağlıyor. İşin içinde steroid bile olsa ortada emek ve sağlam vücut var tebrik etmek lazım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Başladık yine şu kullanmışmıdır bu kullanmışmıdır. Lazar Angelov ne yer ne içer nasıl bir disiplini vardır idman şiddeti nasıldır vs. bunları tahmin edin sadece ilaçla olsa bu vücut ortalıkta 3 numara saç kirli sakal çok sayıda Lazar Angelov görürdünüz. İlaç tabiiki var. Ama örnek alınması gereken kesinlikle son şey olmalı.
vidiolarında felan kolu çok iyi duruyor yani 47 48 cm gibi başkasına bakıyorum 45 cm kolu olduğunu belirtmiş ama lazar engelov gibi bir büyüklükte değil ama yanılıyorda olabilirimbir vidyosu vardi, kolunu mezureyle ölçüyordu, 45,5 cm
![]()