Lazer epilasyona girdim

Arkadaşlar bugün lazer epilasyona girdim. Çok fazla kıl var benim bacak bölgemde. İlk seans 20-25 dakikada bitti. Çok gelişmiş bir makine vardı kadında. Sizinle her seans sonrası fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum. Hem sizde bu arada nasıl etki ettiğini görmüş olursunuz.

Ortalamalar bunlar.

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 943
göğüs 382 tl demiş bu seans başı?

Bir kıl nelere kadir ya tabi bir kılda değil sorunda orda ya :D before after varsa iyi olur merak ettim :)

dostum bekliyoruz fotografları harbiden çok pahalı arkadaşlar en az kıl yogunluguna göre 6 seans girmek gerekir ben tüm vücut girsem 9.774 lira yapiyor :S cok para cok .s

yaptırmadım ama yaptıranları gördüm kesin çözüm tabiki ama 8-10 ay sürüyor bu işlem

başlığı açan arkadaşın ve lazer epilasyonun kesin çözüm olduğunu düşünen arkadaşların hevesini kırmak gibi olmasın ama
lazer epilasyon kesin çözüm değil
nerden biliceksin diyebilirsiniz kendimden biliyorum 2 yıl önce bende yaptırdım sonuçlarından memnun muyum evet memnunum

ama kılların kuruması yada ayva tüyü diye tabir edilen rahatsız etmeyen kıvamda olması diye bi durum yok

işlemden sonra kıllar bariz olacak inceliyor ve uzama süreleri uzuyor kısacası kıl KURUYUP DÖKÜLMÜYOR

ben 2 yıl önce 1800 tlye 10 seans anlaştım(epilasyon cihazı ALEXSANDRATİE) ve gözle görülür bir aşama kaydettim
artık sadece yazdan yaza senede 1 defa yaptırıyorum(komple üst vücut)

Benim amacım zaten koltuk altını tamamen bitirmek bacaklarıda seyreltmek. Zaten tamamını yok etmek biraz saçma olur. Erkeğiz sonuçta. Az birazda gözükmeli kıllar.
şuan ki durumda bu. Lazer yaptırdığın gibi kıllar bitiyor düşüncesine girmeyin. Zamanla kökünden çıkıp dökülüyor. İlk seans sonrası durum budur :) 2.seansım 3 Temmuzda. O zamanıda paylaşırım :)
Bu arada tekrar ediyorum girdiğim makine son teknoloji olduğu için 15 günde bir seanslarım :)

Eklentiler

• CAM00326.jpg
    CAM00326.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 839
Beyler lazer epilasyonla aslında alexandrite aletiyle kalın tüyler görülüyor dolayısıyla ayva tüyler kalıyor. (1 seneye yayılıyor epilasyon işlemi) İlla onları da yok etmek isterseniz hastanelerde yapılan iğneli epilasyonu öneririm. Lazerden daha uzun sürer ve daha çok can yakar ama sonuç kesindir

Ben ileride yaptırırsam sadece cinsl organdaki kılları aldırırım a kızlarla birlikte oluyoruz die her hafta jilet vurduk şimdi belgrat ormanı oluyor 1 ayda jilet bir kökte iki iç tane cıkarıor desem yeridir

Oradaki fiyatlar sadece 1 seansmı yoksa yapılacak tüm seanslarınmı. bütün seansların ise çok pahalı değilmiş büyüyünce yaptıtrırım.

Ya o internette bulduğum fiyatlardı. Benim gittiğim yerde 6-7 seans tüm vücut ortalama 1500 tl falan oluyor. Kampanya gibi bişey sanırım tam bilmiyorum. 6-7 seans da zaten %70 azalmaya yetecek bir seans.

Back
Yukarı