Lee PRiest 16 yaşında B.Curl

adam o yaşta bile fena gerçekten süper genetik var :)

yaşına göre iyi bir vücut ama buda tıpkı alexei lesukov gibi küçük yaşta iri ve kütleli olmanın ileride illa da mr. olympia derecesi getirmediğinin kanıtıdır..

Phil Heath'ında şu anda mr olympia olup bu spora 20li yaşlarda başladığı bilinmektedir..

rambo16 2 3 yıl daha yaşarsa alexei lesukov mr olympia olabilir ama amerikalı jurilerin gidip rus bir genci mr olympia ilan edeceğini hiç sanmıyorum.

Son düzenleme:
Bende marcusun hakkı yendiğini düşünüyordum ama alexte aynı şekilde adam kaslarının içinde kaybolduktan sonra bir duruşu olmadıktan sonra o vücut ne derece getirir ne de bir işe yarar..
Bir colemana bir arnolda bakın ikisininde kaslarına hükmedebilen duruşları bakışları var.. Tabi mr olympiada da çok şey döndüğü aşikar ama..

Bende marcusun hakkı yendiğini düşünüyordum ama alexte aynı şekilde adam kaslarının içinde kaybolduktan sonra bir duruşu olmadıktan sonra o vücut ne derece getirir ne de bir işe yarar..
Bir colemana bir arnolda bakın ikisininde kaslarına hükmedebilen duruşları bakışları var.. Tabi mr olympiada da çok şey döndüğü aşikar ama..
tamamda lee priest te marcus da cok semaptik bir yüze sahipler bence, ve vücutlarıda cok estetik , bence marcus gelmiş geçmiş en iyi body cilerden biri zaten Vücududa Dorian dan iri ymiş araştırdıgım kadarıyla

tamamda lee priest te marcus da cok semaptik bir yüze sahipler bence, ve vücutlarıda cok estetik , bence marcus gelmiş geçmiş en iyi body cilerden biri zaten Vücududa Dorian dan iri ymiş araştırdıgım kadarıyla
bence biraz yanlis arastirmissin,yanlis anlama yada yanlis duymussun diyim satasma maksadim olmadigini anla....cünkü markus cok estetik biri degil cok iri bir vücutcu.adamin omuzlar felan harika kütle süper ama cok köseli bir vücuda sahip.o kadar hos durmuyor.ayrica kolunun yüzde 90 i biseps,adamda triseps yok denecek kadar az

Lee Priestin kucun yaşlardan itibaret cücelik gerekçesi ile TEDAVİ amaçlı binlerce dolarlık growth kürü yaptıgını bir yerde okumustum . Bu bilgi bana bu tedavi ile bu spora başladıgı dusuncesini getirdi . Bilmem , haklımıyım acaba ?

Lee Priestin kucun yaşlardan itibaret cücelik gerekçesi ile TEDAVİ amaçlı binlerce dolarlık growth kürü yaptıgını bir yerde okumustum . Bu bilgi bana bu tedavi ile bu spora başladıgı dusuncesini getirdi . Bilmem , haklımıyım acaba ?
ilk kez senden duyuyorum ama 9 yaşında bu spora başlamış zaten :)

onun anasıda babasıda body ci çocugu bebekliğinden beri denek olarak kullandılar
o videodaki kadın annesi
iyide ailesinde ki herkes kısa , ayrıca lee priest bu konu hakkında acıklama yaptı , ve suan müthiş bir anatomiye sahip , hiç kimse senenin 6 ayı yatıp göbekle dolasıp kalan 6 ayda olympia yaya cıkacak bir vücudu yapamaz ;)

iyide ailesinde ki herkes kısa , ayrıca lee priest bu konu hakkında acıklama yaptı , ve suan müthiş bir anatomiye sahip , hiç kimse senenin 6 ayı yatıp göbekle dolasıp kalan 6 ayda olympia yaya cıkacak bir vücudu yapamaz ;)
okadar mütiş bir anatomiye sahip ki 1.55 boyu var ve intahar ediyor ha bide heryeri dövme dolu ömrü boyunca da ıfbb yasaklı.
afedersin?
kevin levrone 9 ay eline dambıl almayıp 3 ay çalışıp mr olympia ya katılıp 2. olan bir şahıstır hatırlatayım.

Back
Yukarı