Lee Priest

Konu Lee Priest bu kadar off-topic yeter :D

Merhaba

siz ne dersiniz bilmem ama, 1.60 boyunda bi adamin bu denli gelismesi, cok abes.. tamam Lee Priest bi extreme ornek, ama bu boyda birnin sadece zewk icin, kürlerle gelismesini taswip etmiorum.. gercekten "BODY" bi goruntu oluyor cunki...

Bu arada icinizde kimse bahsetmemis ama, kaslarin ve kemiklerin gelisimi dogal anlamda 18 hatta 20 yasina kadar sürüyor.. 13 yasındaki resmine bir bakin arkadasin.. o yasta bodye baslarsan , agirliklarin altinqa girersen, 1.60 kalırsın.. halil mutlu gibi

bu arada daha ilginc bi not , "off-season" da ki hali Aynı KADIR COPDEMIR.. " oy oyy oyyy "

Yedigi Kentucky kutusu - 15 parca tawuk veya 30 parca hotwings + 2 lt cola = 25 milyon , bende bi kere bi oturusta hepsini yemistim.. ölüyodum :P

SAygılar

daha genç yaşta bu spora başlayanlarda var ama 1.80 in üzerinde boyları arnold ,coleman,gunter bunların boylarını biliyormusun pumpforever bu bence anatomik bu sporun bundaki etkisi pek fazla değil bana göre bide kaçtane cüce prof var arkadaşlar :?

Hsd selam

tabi ki bu adam normalde 1.80 olmaz. 1.67 olacagina 1.62 olmustur.. zaten genetik kodlarında kısa boyludur...
sonuc olarak, sahsi gorusum yakısmadıgı.. ozellikle bacagin cok gelismesi iice kisa gosteriyor

SAygılar

Pump Forever dedi:
Merhaba

siz ne dersiniz bilmem ama, 1.60 boyunda bi adamin bu denli gelismesi, cok abes.. tamam Lee Priest bi extreme ornek, ama bu boyda birnin sadece zewk icin, kürlerle gelismesini taswip etmiorum.. gercekten "BODY" bi goruntu oluyor cunki...

Bu arada icinizde kimse bahsetmemis ama, kaslarin ve kemiklerin gelisimi dogal anlamda 18 hatta 20 yasina kadar sürüyor.. 13 yasındaki resmine bir bakin arkadasin.. o yasta bodye baslarsan , agirliklarin altinqa girersen, 1.60 kalırsın.. halil mutlu gibi

bu arada daha ilginc bi not , "off-season" da ki hali Aynı KADIR COPDEMIR.. " oy oyy oyyy "

Yedigi Kentucky kutusu - 15 parca tawuk veya 30 parca hotwings + 2 lt cola = 25 milyon , bende bi kere bi oturusta hepsini yemistim.. ölüyodum :P

SAygılar
çok ii benzetmişsin ama kadir çöpdemirden çok kirliye benziyo :lol:

yaw sizcede bu adamın göğüsleri vücudunaa göre ufak deilmi??

little_huge dedi:
yaw sizcede bu adamın göğüsleri vücudunaa göre ufak deilmi??

Evet, zaten bu adamın eleştirilen iki yanı var, birincisi bacaklarının cok kısa olması, diğeri ise göğüslerinin dar olması, göğüsleri çok define ve gelişmiş aslında ama çok dar, az alan kaplıyor ve o dev kollarının yanında iyice ufak görünüyorlar.

LEEEEEE

LEE PRİEST Amerikada los angeles ta world gym de tanışmıştım o gün spor salonuna gittik salonda fotoğraf çekimleri vardı ilk kez bir profesyonelin antremanını izlemişştim faka çok ilginç bir şey adam yanında iki kişiyle birden antreman yapıyordu bir zenci kiloları filan takıyor çıkartıyor birde bir kadın elinde havlu su filan tutuyor daha da komiği herif superman manyağı biliyorsunuz kadının üzerinde superman t shirtü vardı , barfix ve dips süper set girdikten sonra üzerini çıkardı ama her kesin dediği gibi ön kollar bacaklarım kadar abartmıyorum birde los angeles taki world gym in salon katında birde teras gibi bir bölümü var çekimleri orada yapmışlardı güneş ışığı altında adam devasa duruyordu ama bu sporu nekadar sevsemde o kadar olmak eziyetten başka bir şey değil yazılarda okuyoruz hepsi para sıkıntısından bahsediyor .. buylk demişken birde bu işte en iyi lerden shawn ray vardır bir bulk resmini kokoyuyorum ilkkez gördüm

Lee Priest sakatlandı olympia'da yok...

Lee Priest sakatlığından dolayı girmeyi planladığı Night of Champions ve Mr Olympia yarışmalarına giremeyecek. Problem kolunda, Cellitus diye birşey olmuş enfeksiyon değilmiş. Cellitus nasıl bir hastalıktır bilen var mı?

Kolu, kesilmeden önce kırmızı ve şişmiş vaziyette idi.

Enfeksiyon kapmasın diye kol yerine omuzdan girilmiş.

Kaynak: http://www.getbig.com/news/2006-03/060831lee.htm

az once okudugum lee priestin cümleleri : "iyileşme durumuna bakarak sakatligima ragmen NOC'de yarişmayi planliyorum"

prepare for the comeback of the century diyo adam :badgrin:

Ecxwegg dedi:
az once okudugum lee priestin cümleleri : "iyileşme durumuna bakarak sakatligima ragmen NOC'de yarişmayi planliyorum"

prepare for the comeback of the century diyo adam :badgrin:

Valla getbig.com'da listeden çıkartmışlar onu daha doğrusu Phil Heath ile birlikte adını gri çizgi içinde yazmışlar; ya da ben yanlış çevirdim.

yok zaten su anda girecek durumda degil. girmeyecek görünmesi dogal. lee'nin plani iyileşmeyi hizlandirarak NOC'ye ye yetişebilmek. peki yapabilir mi? valla o boya o önkollari yapan adamdan herşeyi beklerim ben :D

2006 PDI NOC Sonuçlar:
1. Lee Priest
2. Andreas Frey
3. Sami Al-Haddad
4. Zoltan Voros
5. Steph Sinton
6. Valentin Jabes
7. Sean Allan
8. Geoff Hargreaves

PDI yeni bir federasyon mu? eskiden NOC'u IFBB yapardı. IFBB takvimine baktım bu yarışmanın adı yoktu.

PDI = Pro Division Inc

Night Of Champions artık Wayne S. DeMilia diye bi adamin kurdugu PDI tarafından düzenleniyor. Nasıl yaptılar bilmiyorum ama isim hakkını da aynen almislar. yani NOC diye duzenliyorlar yarismayi. IFBB NOC'de ve PDI'ın düzenledigi diger showlarda yarışan prolara ceza verip Olympia'da yarısmasina izin vermiyor. bu yüzden lee büyük ihtimalle - bi mucize olmazsa ya da lee ifbb'ye geri dönmezse - Mr Olympia'da yarisamayacak.

Ecxwegg dedi:
PDI = Pro Division Inc

Night Of Champions artık Wayne S. DeMilia diye bi adamin kurdugu PDI tarafından düzenleniyor. Nasıl yaptılar bilmiyorum ama isim hakkını da aynen almislar. yani NOC diye duzenliyorlar yarismayi. IFBB NOC'de ve PDI'ın düzenledigi diger showlarda yarışan prolara ceza verip Olympia'da yarısmasina izin vermiyor. bu yüzden lee büyük ihtimalle - bi mucize olmazsa ya da lee ifbb'ye geri dönmezse - Mr Olympia'da yarisamayacak.

Bilgi için teşekkürler Ecxegg, bilgi kıymetlidir 8)

odnamok dedi:
Ecxwegg dedi:
PDI = Pro Division Inc

Bilgi için teşekkürler Ecxegg, bilgi kıymetlidir 8)

rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana 8)

Back
Yukarı