ErcinTT
Yeni Üye
90 derecelik çömelmenin ne faydası olabilir. Çömelme full olmalı. Sonuna kadar. Bu ancak basketbolcuların ziplama kabiliyetini geliştirir.
Dizlere zarar geleceği söylenmişki bu hatalı ve yanlış. Salonlarda en çok yapılan hata adam gibi fullsquat yapamamak.
Fazla kilo kaldırmak uğruna komedi hareketler yaşanıyor.
Bacaklarınızın çalışma yapısına bir bakın.
Leg press gibi makineler insanların gerçek gücünü yansıtmaz. Strong man diye tabir edilen adamları biraz izlemenizi tavsiye ediyorum.
50-60 tane doktoru antrenörü ve çok çeşitli steroidleri bazı marka ve sponsorların desteğinde satın alan adamların yaptığı çalışma stilleri sizin nasıl çalışmanız gerektiğine bir işaret olamaz. Jay cutlerde daima makinelerle çalışmakta. Ronnie coleman bir powerlifting sporcusu gibi çalışıyor.
Sonuçta hanginiz ronnie coleman yada jay cutler gibi olabilir. Tabi inanılmaz paralar ve doktorlar steroidler disiplin ve eskiyen bir kaç organınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Lee priest 120 cm bel çevresine ulaşıp 45 günde fit hale geliyor. Bu adamlar zarar görmüyorlarmı bu işten bu adam 6 tekrarda yapsa 20 tekrarda yapsa gelişecek zaten.
hadi o zaman ulaşın 125 cm bel çevresine lee priest gibi çalışın 45 günde müthiş bir vücut çıkarın. Bende diyim tamam haklısınız.
doğal çalışan sporcular FullSquat yapmak zorundalar.
Haltercileri bir incelerseniz bir zahmet. Yada strong man veya powerlifting yapan adamları. En iyi halterciler.
Ayak neden dışa bakar neden tam çömelme yapılır anlaşılır.
Ben makinelere zaten karşıyım.
Leg press çömelme haretemidir?

Eğer tam çömelirsen dizlerinin hali ne olur biliyormusun? Çömelmede popo dizlerden daha üst seviyede kalmadı 3-4cm kadar.
Ayrıca bahsettiğim 90 derece sadece leg presste çömelmede değil öyle birsey söylemedim.
fullsquat kadar zararlı bir hareket daha yoktur belki bel ve omurilik acısıdan.Zaten ideal bir harekette değildir ayrıca sırt düz durmak zorunda tam squatta sırtı düz tutamazsın.
Fazla kilo kaldırmak için söylediğin fikire katılıyorum fakat anktıp92 gayet nizami yapmıs.
Bizim sporumuzda güç önemli değil ki böyle bir konudan bahsedende yok bunu nerden cıkartıyorsun ? Biz vay be helal olsun ne güç var diye bir yorumda yapmadık

Biz colemandan da bahsetmedik

Coyote konuyu saptırmışsın ne alakası var biz colemanı örnek alıyoruzmu dedik? Lütfen dikkat et konu dışına cıkma.
Lee priestin bel çevresini söyleyen kim? veya biz onlar gibi olabiliriz diyen kim

Bana cevap attıgına eminmisin cotoye ?
Evet fullsquat yapanlar halterciler stronger man lar.
AMA VÜCUT GELİŞTİLERENLER DEĞİL.
Bizim forumumuz Vg ile alakalı, coyote.
Senin makineye karşı olman emin ol burda kimseyi alakadar etmiyor
Yukarıda yazdığın acayip alakasız şeylere bakarmısın coyote Nerden Nereye getirdin konuyu

Ayakların dışa bakmasından tuttun lee priestin belinden çıktın hyper_ hyper_
Son düzenleme: