Lesitin kullanıyorum sizce zararlımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serpico
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar yakın çevre tavsiyesiyle dikkat artırıyormuş vs gibi önerilerle 1200 mg lik soya lesitini kullanıyorum internette yaptığım araştırmaya göre çok yararlı bir maddeymiş yağ yakımı falanda yapıyormuş

ben bunu her gün düzenli olarak kullanıyorum ileride bana bir zararı olurmu veya bir gün bıraktığım zaman zorluk çekermiyim lesitin kullanmış veya konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen bilginizi esirgemeyin.

Faydalı bir şey asetilkolini arttırıyor öğrenmeye yararlı.Fakat yanında ginko bloba, nootropil, b12, veya tirozin gibi destekler eklersen hafıza ve beyin işlev hızı ciddi olarak artabilir.

Faydalı bir şey asetilkolini arttırıyor öğrenmeye yararlı.Fakat yanında ginko bloba, nootropil, b12, veya tirozin gibi destekler eklersen hafıza ve beyin işlev hızı ciddi olarak artabilir.
Bilgiler için teşekkür ederim,
Sıvı Soya Lesitini alacağım 1 litrelik, E322 Gıda Kodlu, bu bir gıda kimyasalı olarak satılıyor, tablet veya granül olarak değil de bunu alırsam bir sorun olur mu ki acaba?

Bilgiler için teşekkür ederim,
Sıvı Soya Lesitini alacağım 1 litrelik, E322 Gıda Kodlu, bu bir gıda kimyasalı olarak satılıyor, tablet veya granül olarak değil de bunu alırsam bir sorun olur mu ki acaba?
Lesitin yağ formunda bir hammadde.Gıdaların içerisine dahil ediliyor fakat doz ayarlaması önemli.Ayrıca saflık derecesi de dozajlama konusunda etken faktördür.2-3 gram üzerinde almamaya çalış, fazlası östrojen seviyeni yükseltebilir.Lesitin soya ve ayçiçeği gibi bitkilerden ayrıştırılıyor.Soya, fitoöstrojen bir bitki ve fazla alımı erkek için iyi değil...

Back
Yukarı