Çikolatalı Browni
Çikolata kriziniz tuttuğunda hiç birşey bir browninin yerini tutamaz.
20 Dilim
Malzemeler
2 Büyük yumurtanın akı
1/2 kap (120ml) bal
6 Kepçe (200g) çikolatalı protein tozu
1/2 kap (120ml) yağsız süt
1 kap (240ml) doğal fıstık ezmesi
2 kap (580ml) yulaf ezmesi
Hazırlanışı
Fıztık ezmesi ve balı bir kasede karıştırın, mikrodalga fırında 100sn ısıtın. Diğer bütün malzemeleri ekleyin ve hepsini birlikte karıştırın. Karıştırma işlemi biraz zordur ve vaktinizi alabilir. Eğer kolaylaştırmak isterseniz yulaf ezmesini biraz azaltabilirsiniz. Fırını önceden 160 derecede ısıtın, karışımı bir tepside fırına koyup 20dk pişirin. Pişme zamanı fırından fırına farklılık gösterebilir bu nedenle kürdan testini uygulayabilirsiniz. Pişen keki 20 eşit parçaya bölün ve buz dolabında saklayın.
Besin Değerleri
Kalori (1 dilimde) : 170
Protein (g) : 12
Karbonhidrat (g) : 15
Yağ (g) : 7
Karb. - Protein - Yağ oranı : %36 - %28 - %37
Tarifi ebook kısmında yer alan "Tasty Fat Loss and Muscle Building Recipes" isimli ebooktan çevirdim. Afiyet olsun.
Çikolata kriziniz tuttuğunda hiç birşey bir browninin yerini tutamaz.
20 Dilim
Malzemeler
2 Büyük yumurtanın akı
1/2 kap (120ml) bal
6 Kepçe (200g) çikolatalı protein tozu
1/2 kap (120ml) yağsız süt
1 kap (240ml) doğal fıstık ezmesi
2 kap (580ml) yulaf ezmesi
Hazırlanışı
Fıztık ezmesi ve balı bir kasede karıştırın, mikrodalga fırında 100sn ısıtın. Diğer bütün malzemeleri ekleyin ve hepsini birlikte karıştırın. Karıştırma işlemi biraz zordur ve vaktinizi alabilir. Eğer kolaylaştırmak isterseniz yulaf ezmesini biraz azaltabilirsiniz. Fırını önceden 160 derecede ısıtın, karışımı bir tepside fırına koyup 20dk pişirin. Pişme zamanı fırından fırına farklılık gösterebilir bu nedenle kürdan testini uygulayabilirsiniz. Pişen keki 20 eşit parçaya bölün ve buz dolabında saklayın.
Besin Değerleri
Kalori (1 dilimde) : 170
Protein (g) : 12
Karbonhidrat (g) : 15
Yağ (g) : 7
Karb. - Protein - Yağ oranı : %36 - %28 - %37
Tarifi ebook kısmında yer alan "Tasty Fat Loss and Muscle Building Recipes" isimli ebooktan çevirdim. Afiyet olsun.