libido düşüklügü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bekirdek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolay gelsin uzun aradan sonra tekrar body e başladım ve bereberinde diyete girdim.bir ayda iyi sonuç aldım spora da yatkınlıgım sayesinde fakat esas sorun cinsel isteksizlik başladı bu sizde de böylemi önlemi nasıl olur? besin eksikligim mi var anlayamadım.istek felan kalmadı bende...bunu nasıl önlerim..

beslenmeni arttır zorlamışsın vücudunu testo düşmüş muhtemelen olur öyle kortizol artmıştır 2 hafta beslenmeni eski düzeyine getir.

dogum kontrol hapı iç cözüm bu fazlalık ne dememi bekliyorsun.?

hayır yok ama kızların var:)

bekirdek nasıl bir diyet yaptın ve ne kadar antrenman yaptın ? ve ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin kaç kiloydun kaç kiloya düştün?

pekmez ve bal ye hem libidoyu arttırır hem de kas yapmana yardımcı olur, protein tozunu 2 katına çıkar vücun zayıf kalmış

bunun bir libido düşüklüğü olduğunu nasıl anladınız acaba ? doktora gittiniz mi

libidonun düşüp düşmedigini doktor degil genelde hasta anlar komik bir yaklaşım olmuş adam daha önce nasıl oldugunu biliyorda libidom düştü diyor herhalde...

bekirdek nasıl bir diyet yaptın ve ne kadar antrenman yaptın ? ve ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin kaç kiloydun kaç kiloya düştün?

normalde çok aşırı yedigim için mide de büyümüştü epeyce.

diet olarak sabah yulaf,öglen sebze agırlıklı yemek,ara ögün meyva veya form bisküvi,akşam balık ya da tavuk

yaklaşık 1 ayda 4 kilo vermiştim şu an 7 kilo verdim.ayrıca yagı tamamen kesmiştim şimdi zeytinyagı kulllanıyorum yemeklerde az da olsa.şimdilik normalim...

bir de spordan yarım saat önce felan k-bar yiyorum birazda ögün miktarını artırdım sorun geçti..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:48 ----------

bunun bir libido düşüklüğü olduğunu nasıl anladınız acaba ? doktora gittiniz mi

özel hayatla ilgili desem anlarsın heralde.

Back
Yukarı