Lick Sporcu İçeceği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gakkos

Üye
ddd.jpg

enerji1.jpg

enerji2.jpg

Fiyat ve nerelerde satşı hakında araştırma yapıyorum en kısa zamanda paylaşacağım. ;)thums:

Merakla beklıyorum.değişik birşeye benziyor :)

Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Ürün gerçekten ilginç.. Yalnız aklıma takılan bazı sorular var. Bu çiğ şekilde mi içiliyor? Eğer öyleyse çiğ yumurta akı zararlı değil miydi? Yanlış hatırlamıyorsam saç dökülmesine neden oluyordu.

bu ürün içimi çok hoş ve çok süper tadı var. ürünü bir arkadaşım almıştı sanırım kolisinde 60 tane vardı bir tanede ben içtim süperdi. satış yerleri ve fiyat hakında sorumlulara e mail attım cevabı gelir gelmez burada yazacağım. herkese teşekürler.

http://www.lick.com.tr/?u=1 adresine girin orada şubelere gelin oradaki şubelerle bağlantı kurun size yardımcı olcaklardır koli fiyatı 190 tl civarı gibi araştırmalarda o çıktı ama bana sorarsanız zaten bu paralar verildikten sonra whey daha mantıklı iherb 5lbs twinlap whey 3 kutu alsak 15lbs maliyet sporcu içeceği ile aynı birde şu yönden işe bakalım ödediğimiz para karşısında alacağımız protein...
bir koli lick sorcu içeceği 60 adet bir pakettekiprotein miktarı 25gr birkoli 1500 gr
5lbs *3 15lbs whey twinlap 180 servis civarı 4500 gr protein yapar aynı fiyata 3 katı fazla protein bir yanlışım varsa düzeltin....bench_O

Son düzenleme:
arkadaşlar izmirde manavkuyu tarafında başak soğuk hava depoları var( adliyeyi geçince opetin arkası).. oradaki aybars gıda(kapıdaki güvenlik yardımcı oluyor) perakende ve toptan satış yapıyor.. Ayrıca pastorize yumurta akı da bulunmakta..Sporcu içeceği çok güzel tadı ve pastorize yumurta akı içermesi ile sabah kahvaltı da güzel oluyor.:D

İzmirde 2 haftada bir alıyorum yumurta aklarını. Saolsunlar çok yardımcı oluyorlar. Her ürünlerine sonuna kadar güveniyorum.

arkadaşlar bu ab gıda bizim köyde. yani manyasta. yıllardır geçip gördügüm yer. orda çalışan arkadaşlarım var. dedikleri şu bizim çalıştığımız bu ortamı bir görseniz bunları üzerine para versek içmezsiniz. skt si 3 ay geçmiş bozuk yumurtaları kırıp içine kimyasal aroma basıyoruz kimyasal maddelerle kokusunu giderip piyasaya sunuyoruz diyorlar.

arkadaşlar bu ab gıda bizim köyde. yani manyasta. yıllardır geçip gördügüm yer. orda çalışan arkadaşlarım var. dedikleri şu bizim çalıştığımız bu ortamı bir görseniz bunları üzerine para versek içmezsiniz. skt si 3 ay geçmiş bozuk yumurtaları kırıp içine kimyasal aroma basıyoruz kimyasal maddelerle kokusunu giderip piyasaya sunuyoruz diyorlar.

Bozuk yumurtalardan yapılıyorsa içenlere nasıl bir şey olmuyor?

Fruktoz pek akılcı bir seçim olmamış. Hele de HFCS 55 ise formu, yanından bile geçmem bu ürünün.

Dextroz, Maltodextrin gibi bir seçim çok daha isabetli ve sağlıklı olurdu.
Çünkü Fruktoz diye pazarladıkları şey eğer HFCS'nin herhangi bir formu ise, (gıda pazarının tamamına yakını bunu kullanır) uzak durulması gereklidir..

merak

ya kolideki şişeler kaç ml kullanan arkadaşlar artı 60 tane koli halinde bunun daha küçük formları yok mu ankarada gören falan ????:confused:

100 gramında 10 gr protein düşük bir miktar gibi göründü bana. 100 gr yumurta beyazında 20 gr protein var. gerisini anlayın artık bazı işlemlerden geçtiği için olsa gerek besin miktarı bir hayli azalmış.

Az önce yetkili firmayı aradım ve bana ürünü sadece spor salonlarına perakende olarak verdiklerini normalde perakende satışları olmadığını söylediler.Ben anlamadım şimdi bu ürünü salondan 4 liraya almaya devam edersem batarım :( :( Ayrıca 4 liraya aldığım ürün 250ml 1 litre değil...

Bu ürünü antreman sonrasında proteine alternatif olarak kullandım(Çoğunluk Muzlu olarak)Tadı gayet güzel ürün 250 ml halinde 25 gram civarı protein var.Bana gayet sağlıklı göründü çileklisinin tadını hiç sevmedim.

Back
Yukarı