Lionss yag yakımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lionss

Üye
Malum yaz geldi forma girmek şart yarın diyete başlıyorum yedigim içitim ne varsa buraya yazıcam aktif bi sporla ugraşmadan 30 gün içerisinde tam 6 kilo vericem 30 gün sonrada bu sayfaya before after olarak fotolarımı atıcam 180 boy 80 kilo hedef 74 kiloya inmek.

Bu gün sabah saat 11 de uyandım 4 yemek kaşıgı menemen ve 3 dilim ekmek yedim yanında 2 çay bardagı tek şekerli çay akşam için bir tabak makarna yecem :D

aksamkı makarna kıllo vermenı engeller, aksam karbonhıtratı kes, maakrnıyı ne kılo almak ıcın nede vermek ıcın yenılmemelı yenılırsede ant snrası accık veya ant dan 1 saat once tercıhımdır.. onun yerıne ton balıklı salata tercıhım.

aksamkı makarna kıllo vermenı engeller, aksam karbonhıtratı kes, maakrnıyı ne kılo almak ıcın nede vermek ıcın yenılmemelı yenılırsede ant snrası accık veya ant dan 1 saat once tercıhımdır.. onun yerıne ton balıklı salata tercıhım.

Yazdıklarını degerlendiricem saat 5 te 2 tabak makarna yedim 1 saate yakın dolaştık arkadaşlarla yürüş flan hava güzeldi etkisi olmuştur sanırım :D[DOUBLEPOST=1394916781][/DOUBLEPOST]Bu arada akşam yedigim yemek bazal metobolizma tarafından sindirilmiyormu yani sabah kahvaltısı toplasan 500 kalori biile yoktu

uyku ıle arada 7-8 saat varsa sındırır..makarena cabuk sındırılıyor ve yag depolayabılıyor..

Boyuna göre kilon gayet iyi. Sanırım sende yağ problemi var? Spor yapmadan yağ yakman pek mümkün değil , istediğin kiloya inersin ama görüntünün pek değişecegini sanmıyorum. Su ve kas'dan gider büyük kısım yağlanma yine aynı kalır. Tavsiyem güzel bir antrenman programı alman uzman birisinden ve protein agırlıklı bir beslenme programı yapman

Boyuna göre kilon gayet iyi. Sanırım sende yağ problemi var? Spor yapmadan yağ yakman pek mümkün değil , istediğin kiloya inersin ama görüntünün pek değişecegini sanmıyorum. Su ve kas'dan gider büyük kısım yağlanma yine aynı kalır. Tavsiyem güzel bir antrenman programı alman uzman birisinden ve protein agırlıklı bir beslenme programı yapman

Vucut çalışmayı planlamıyorum yazın salonlar dolu oluyor ve bi benc için yarım saat beklemk dahi gerekiyor havalar ısındı aletsiz yapabilirim aslında :)

Dumbell setine para vermek istemiyorum :D yazın hacim kazanmak zor oldugu için bu aralar tek hedefim kilo vermek kiloyu verip bırakıcam kışa dogru yeniden salona başlacam üye sayısı az olunca verimli antrenman yapılıyor :)

Bu sabah 3 dilim ekmek 3 tanede yumurta yedim yanında şekerli 4 bardak çay kısacası diyeti baya baya bozdum suçuluk duygusu hissediyorum ozgurun dedigi gibi haftaya dumbell seti alıp onunlada çalışıcam bugün biraz morellerimde bozuldu desem yeridir gögüste yag var kilo ve yag yavaş yavaş arkadaş ortamında konu olmaya başladı gülüp geçsemde canımı sıkmıyor degil :)[DOUBLEPOST=1395052840][/DOUBLEPOST]Ha şimdide öglen için bi kase yogurt yiyorum :)

Göğüs yağları beni diyete sevk eden şey zaten :) göğsüm dümdüz olsun vallahi diyet spor felan yapmam. Benden daha kilolu insanlar var ama adamların gogsu dümdüz . Benim genetigimden kaynaklaniyor sanırım , jinekomasti supheside var ama doktor biraz zayıfla sonra bir daha momografi çekip bakalım dedi o yüzden kilo vermeye çalışıyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Göğüs yağları beni diyete sevk eden şey zaten :) göğsüm dümdüz olsun vallahi diyet spor felan yapmam. Benden daha kilolu insanlar var ama adamların gogsu dümdüz . Benim genetigimden kaynaklaniyor sanırım , jinekomasti supheside var ama doktor biraz zayıfla sonra bir daha momografi çekip bakalım dedi o yüzden kilo vermeye çalışıyorum

Aynen ya insanı deli ediyor aslında benimde başlama sebebim o bide ikinci etmen karın kasları uzun zamandır ugraşıyordum nasıl bişey çıkıcak merak içerisindeyim dogrusu :D

bugün diyette yeni bi başlangım yapmaya karar verdim dün bozdugum diyeti bugünden itibaren telafi edicem sabah 3 dilim ekmek 1 yumurta yedim öglen 4 yemek kaşıgı bulgur pilavı 1 dilim elma 1 yemek kaşıgıda yogurt yedim Az yesemde yetersizmiş gibi hissediyorum sanırım hızlı kilo vermeyi istedigim için

Benim boy 1,72 ama hedeflerimiz aynı :) moralimi bozdun bak simdi 75 e inince yine kilolu dururmuyum diye dusunuyorum

Benim boy 1,72 ama hedeflerimiz aynı :) moralimi bozdun bak simdi 75 e inince yine kilolu dururmuyum diye dusunuyorum

Hocam kas oranınada baglı :D benim kocaman bi göbek var onunla ugraşıyorum :D 74 e ineyim gitmezse 68 e kadar yolu var :D

:) dogru herkesin vücud tipi farklı , iri kemikliyim ben , dışardan iyi görünüyorum 82 kiloya indim arkadaslar yeter diyor ama göğüs ve göbek halı duruyor yerinde onları eritmem lazim

Hocam tek çare diyet spor başka seçenegimiz yok ama şu çikolata kola gibi abur cuburları bırakmak gerçekten zorluyor umarım istediigmiz sonuca ulaşırız :D[DOUBLEPOST=1395161152][/DOUBLEPOST]Az önce akşam yemegini yedim 4 kaşık kapuska 6 kaşık işkembe çorbası 3 dilim ekmek 1 dilim elma akşam ı bu şekilde sonlandırdım bide az sonra 2 3 bardak şekersiz çay :D

Son düzenleme:
Bu sabah 2 yumurta 3 dilim ekmek yedim öglen arası 4 kaşık yogurt 1 dilim elma ve çok az peynir akşam ne var bilmiyorum :D
Başladıgım günden beri yürüyüş harici bişey yapmıyordum bugün antrenmanlara başladım :D

Bu şekilde beslenerek sizce 1 ayda 6 kilo verebilirmiyim yediklerimi gördünüz ailem baya karşı çıkmaya başladı dk başı yemek ye diyorlar normalde ben günde 1.5 2 ekmek bitiren biriydim şimdi günlük 6 dilim oda 1 parmak kalınlıgında saglık açısından riskli sanırım :D çay içersem onada şeker atmıyorum abur cubur yemiyorum sadece yazdıklarım :D

Back
Yukarı