lisede çalışmak

zileel

Üye
lise 2ye gidiyorum, bayagi zayifim, ( 47 kilo 1.68 boy). biraz hacim kazanip normal bir vucuda sahip olmak istiyorum. normal vucut o kadar, daha fazlasi degil. spor salonuna gitme imkanim yok. guzel bir program buldum vucut agirligiyla birlikte 3 kglik dambillar var evde sadece, abimden kalan da barfiks demiri var. 6 - 7 ayda kilo alip normal olculere nasil ulasabilirim? gercekten cok ihtiyacim var buna, kollarim incecik göğüs desen yok baldirlarim yag tulumu. kiz gibi vucudum var yani. onerileriniz ?

3 kiloluk dambıllar bir işe yaramaz, onları boşver. Calisthenics'in ne olduğunu bir araştır. Calisthenics ile hem kuvvet hem de kas kazanabilirsin. Hatta şimdi sana bir şınav programı linki atayım bununla başla (eğer 5-6 tane şınav çekemiyorsan duvara karşı veya diz üstünde çekerek şınavını arttırmaya çalışabilirsin) https://www.bodyforumtr.com/threads/6-haftada-100-Şinav-vaad-ediyor.19546/
Barfiksi de çekemiyorsan barfiksini artırmak için barfiks barına asılıp bekle. Ellerin dar olsun, birbirine fazla uzak olmasın.

3 kg dambılı boşver markete git 19 litrelik iki tane su al sana ayarlanabilir dambıl 19 litre ağır gelir tabi suyu içersin biraz

Back
Yukarı