Loonmax
Üye
Merhaba yaşım 17 Boy 1.88 Kilom 88.5 - 89 2.5 Yıldır Spor Yapıyorum Fotoğraflar Sıcak Formda Çekilmiştir İyi Kötü Yorumlarınızı Alabilir miyim Teşekkürler

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Ölçülerimi sürekli alan biri değilim ama son ölçülerimi yazayım kol 41.5 omuz 134-135 göğüsü hatırlamıyorum gerçekten.Başarılarının devamını dilerim . Ölçülerinide yazar misin?
Beslenme ,çalışma programı vs. de yazarsan güzel olur .
Потому что я черкес
Çok teşekkür ederim definasyon konusunda tereddütlerim var kafamda netleşmedi henüzSaçını ve son pozunu arnold'a benzettim , Gayet güzel form definasyon düşünürsen çok daha iyi bir vücud ortaya çıkabilir başarılar.
Bacak fotoğrafı yok neye bakarak çıkardın bunubacaga agırlık verebilirsin
carb düşürmek derken anlamadım küçülmemimi tavsiye ettin ?[DOUBLEPOST=1485806373][/DOUBLEPOST]Yasimiz boyumu kilomuz olculerimiz hemen hemen ayni tabi sen daha iyisin kol gogus vs hafiften carb dusurebilirsin bence
Vermeye basladım zaten de bacagım zaten iyi durumda fotograflara gore yorum yapsayıdnız keskebacaga agırlık verebilirsin
Tebrikler güzel kardesim,Merhaba yaşım 17 Boy 1.88 Kilom 88.5 - 89 2.5 Yıldır Spor Yapıyorum Fotoğraflar Sıcak Formda Çekilmiştir İyi Kötü Yorumlarınızı Alabilir miyim Teşekkürler![]()
Definasyona hiç bulaşmadım şu an bile düşünmüyoken geçen günlerde saçmalık bana göre saglam bi hacime ulasana kadar . basladıgımda 69 kıloydum ılk zamanlar cok zor kılo alıyordum spora basladıktan bir sene sonra 70 kiloydum yanı 1 senede 1 kiloTebrikler güzel kardesim,
Boyumuz ayni, benim kilo 85-87 civari.
2.5 senede definasyon yapmadin mi hic?
Basladiginda.kac kiloydun?
Yag oranin kac fotografda?
Son olarak aldigin besin degerlerini paylasir misin?(karb, protein, kalori)
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok boş soru soruyosun supplement hiçbir şey değilyardımcı olarak suplement kullandın mı?
Adam Sana İnsan Gibi Soru Sormuş Biraz Daha Düzgün Cevap Verebilirsin. Bu Arada Fiziğin Yaşına Göre Güzel Başarılar.Çok boş soru soruyosun supplement hiçbir şey değil
TeşekkürlerAdam Sana İnsan Gibi Soru Sormuş Biraz Daha Düzgün Cevap Verebilirsin. Bu Arada Fiziğin Yaşına Göre Güzel Başarılar.