Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarım dilim ekmek + büyükçe bir kaşık. Bana en iyi gelen tarif bu oldu, ekmek idareli kullanırsan yutmayı kolaylaştırıyor ve kaşık ne kadar büyürse işkencenin süresi o kadar azalıyor.
forumda daha once verildi ancak gene yazmak istiyorum.lor yemenin benim icin en uygun yolu krebin icine katmak.tarif soyle : 2-3 yumurta beyazi yarım kase yulaf ezmesi yarım kase lor u blenderda karıstırıyoruz (istersek muz vb meyveler tatlandırıcılar veya tarcın da eklıyoruz) bunlara onceden ısıtılmıs tavaya dokup pısırıyoruz.iyi de oluyor kahvaltı ıcın
1reex1 çok güzel bi tarif,tartışılmış yok yağdır falan filan ne olursa olsun kimyasal madde bulunan suplemantlardan iyidir,biçok insan böyle tariflere önem vererek suplemant kullanımından vazgecebilir