charlotte öldümü yoksa, danielın deney yaptığı diğer kız gibi fonksiyonları durmuş olabilirmi, birde neden 6. bölümde sayid aynı kate gibi tutuklu idi, ben hurley gibi uçağa geç kaldı, jack sawyer gibi mektup okuyordu, kate hamile olabilir aynı claire gibi.. ben lavaboya gitti charlie gibi. pek bir anlam veremedim. birde uçak zaman değiştirdi aynı zamanda düştümü sizce, diğer yolcularda çıkacakmı. ben pennyi öldürmüş olabilirmi, çünkü havaalanında buluşalım diye ayrılırken jacke eski bir mesele için ayrıldığını söylemişti. daha öncede widmore a alexin intikamını alacağını söylemişti, desmondan dayak yemiş olabilir. ancak şunu hatırlayamadım penny desmondla californiaya gelmişmiydi, yoksa desmond halledip döneceğimmi demişti. ben 5. bölümde desmonda görünce çok garip bir bakış atmıştı, hawkings desmonda adanın seninle işi bitmedi demişti, korkarımki ben desmondı adaya intikam almak için geri getirmek amacıyla pennye birşey yaptı, sayidde gelmeyeceğim demişti onada tuzak kurup sınırdışı edilmesini sağladı, hurleyinde hapisten çıkışını ayarlamıştı fakat sonra onu nasıl ikna etti.
charlotteın annesi benjaminin çocukluk arkadaşı annie olabilirmi.
widmore we hawkings de 20 li yaşlarında adada idiler, 4. bölümdeki silahlı kız, daniel ve penny kardeş olabilirlermi. lock çarkı çevirdikten ve öldükten sonra zamandaki yolculuklar durdu ve herkes 70-80 li yılların dharmasında kaldı. sawyer bir şişe bulmuştu ve üstünde airja sanırım havayollarının adı yazıyordu, onlara ateş edenler kimdi sizce
bir dahaki bölümde lockın 3 yıl içerisinde ne yaptığını jack ve kate ile konuşmalrını görüyoruz, tam anlayamadım lock adadan ayrılmamıştıki