Evde yumurta da kalmamış,tavuk göğsü de yok.Bugün rest day yapmaya karar verdim.Nedeni gelecek olursam.Haftaya birkaç organizasyon var.Eger ki rest dayi yarın yaparsam 3 gün sonra tekrar yapmak zorunda kalacağım.O nedenle bugün yapmaya karar verdim.27 Nisan 2014
Sabah
2 tam yumurta
(Yumurta yemek eziyet oldu artık.Başka bir alternatif bulacağım.)
Yok ben ciddi ciddi yiyemiyorum.Bana eziyet geliyor.HİÇ SORMA BENDE YUMURTAYI ALISKANLIK YAPTIM BUGUN YOKTU KAHVALTI ONSUZ OLMUYOR
Yapmak lazım gerçekten,çünkü bu cheatleri yapmadan insanın motivasyonu ciddi anlamda bozuluyor[DOUBLEPOST=1398874413][/DOUBLEPOST]30 Nisan 2014ohhhhh çiğ köfteyi götürmüşsünarada kaçır bence yoksa cok can cekintisi yaşanıyor geceleri
ben haftada bir el yapımı patates cips ve portakal suyuyla arada bir keyif yaparım filmle patates cips 160 kalori portakal suyuyla 200 felan oluyor
![]()
Haklısınız.son zamanlarda kahvaltı yapamadığım için böyle oluyor.Okulda da en erken 12 gibi yemek yiyebiliyorum.kalori haliyle düşük oluyor.en kısa zamansa düzene sokacağımmrzess, günlük aldığın kaloriyi hesapladın mı hiç? çok düşük gibi geldi bana.