Low Carb Diet Günlüğüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrzess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ne yazık ki devam edemiyorum buradan.Diet verimli geçti diyebilirim.Bel ölçümü 85-86'dan 81'e çektim.Ancak haliyle ölçüden de kayıp yaşadım.Kol ölçüm 38 den 37 ye düştü.Daha da düşmek istemiyorum.Bundan sonra daha yüksek kalorili bir beslenme uygulayacağım.Tabiki yine dikkat ederek.Junk food gibi besinlerle değil.Herkese iyi forumlar.

Yanlış anlamanı istemem fakat ilk sayfada attığın resimde kolların 38 gibi çıkmamış. O kütleyle cut'a girmene pek gerek yoktu aslında. Seneye kadar irileşip seneye cut'a girsen daha mantıklı olurdu. Çünkü 77 kiloyla girip adam akıllı bir tablo çıkarmak istersen 70lere düşmen lazım ki buda kollarını en az 2-3cm inceltir. Bunlar benim şahsi görüşlerim tabii. Yine de inşallah başarılı olursun yaptığın şeyde.

Yanlış anlamanı istemem fakat ilk sayfada attığın resimde kolların 38 gibi çıkmamış. O kütleyle cut'a girmene pek gerek yoktu aslında. Seneye kadar irileşip seneye cut'a girsen daha mantıklı olurdu. Çünkü 77 kiloyla girip adam akıllı bir tablo çıkarmak istersen 70lere düşmen lazım ki buda kollarını en az 2-3cm inceltir. Bunlar benim şahsi görüşlerim tabii. Yine de inşallah başarılı olursun yaptığın şeyde.
Tabiki saygı duyuyorum.Herkesin şahsi düşüncesidir.Fotografla alakalı bir sikinti olabilir.Burada birkaç hafta boyunca insanları kandırmak adına günlük tutmadım sonuçta.Neyse onu yazdım.Size de başarılar dilerim iyi sporlar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı