Low carb günlük diyetim yardim

Low carb diyetine basladim arkadaslar beslenme programimla ilgili kafamda bazi sorular var hala.
1- diyet listemde gorunen aksam yemegini spordan once yiyorum spordan sonra whey aliyorum. Ordan da 23 gram protein geliyor ve toplamda 184 gram protein almis oluyorum bu çok mu sizce?
2- gün icinde 50 gr karbonhidrat sinirini astigim icin spordan sonra karbonhidrat alamiyorum bunun olumsuz etkisi olur mu?3- haftada 3 gun antrenman yapiyorum 2 bolge calismasi + 20 dk interval kardiyo.

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-26-14-35-00.png
    Screenshot_2017-07-26-14-35-00.png
    145,4 KB · Görüntüleme: 401
Yağı hiç konuşmamışsın.
Low carb vücuda enerjinin ana kaynağı olarak yağı vermektir. Gram olarak hesaplamak çok doğru değil günlük ihtiyacı 2000 kcal olanda var 3500 olanda var.
Benim önerim %5-%20 arası karbonhidrattan gelen kalori gayet normal. Benim uyguladığım beslenme programı ortalama %15 Karbonhidrat %25 Protein %60 Yağ şeklinde. Kas yapımı için ve yağ yakımı içinde gayet uygun.

Yağı hiç konuşmamışsın.
Low carb vücuda enerjinin ana kaynağı olarak yağı vermektir. Gram olarak hesaplamak çok doğru değil günlük ihtiyacı 2000 kcal olanda var 3500 olanda var.
Benim önerim %5-%20 arası karbonhidrattan gelen kalori gayet normal. Benim uyguladığım beslenme programı ortalama %15 Karbonhidrat %25 Protein %60 Yağ şeklinde. Kas yapımı için ve yağ yakımı içinde gayet uygun.
Su gun icin protein %49 yag %36 ve karb. %15 gozukuyor bu dengede yagı arttirmam faydali olur mu ? Yagla normalde de pek aram iyi degil aramiyorum yagı yani zorlanmyrm yagsiz yekekte. Bu sekilde devam etsem nasil sence denge?

%50-%70 arası yağdan gelen kalorili beslenme vücutta testosteronu arttıran etkenlerden biridir. Yumurtanın sarısı, hakiki tereyağı, zeytinyağı bunlar kilo yapmaz hatta seni tok tutup aperatiflere kaçamaklara yönlenmeni azaltır.
Diğer faydasıda vücudun aç kaldığı durumda halsizleşmek yerine (şeker düşmesi) bel bölgendeki yağları tüketmeye başlar. Çünkü metabolizma yağı yakmaya adapte olmuştur, enerji düzeyini korur.

%50-%70 arası yağdan gelen kalorili beslenme vücutta testosteronu arttıran etkenlerden biridir. Yumurtanın sarısı, hakiki tereyağı, zeytinyağı bunlar kilo yapmaz hatta seni tok tutup aperatiflere kaçamaklara yönlenmeni azaltır.
Diğer faydasıda vücudun aç kaldığı durumda halsizleşmek yerine (şeker düşmesi) bel bölgendeki yağları tüketmeye başlar. Çünkü metabolizma yağı yakmaya adapte olmuştur, enerji düzeyini korur.
Dedigin yaglardan tuketimi rahatlikla arttirabilirim ozellikle yumurta sarisini cok rahat arttiririm. Tesekkurler onerilerin icin, listemi buna gore guncellerim.

Back
Yukarı