NİKE
Üye
arkadaslar denk geldı nette .bakın adama yaptıklarına vucuduna .bence ideal
http://www.metacafe.com/watch/2310846/insane_strength/
saygılar dılerım
http://www.metacafe.com/watch/2310846/insane_strength/
saygılar dılerım
Adamın yaptığı hareketler cidden çok zor. Biz barfiks çekerken bile zorlanıyoruz millet neler yapıyor. : )
Orda görülen aletlerde abartılacak birşey yok. Ben Üsküdar'da büyüdüm, çevremizdeki parkların çoğunda bu tip asılacak, tırmancak aletlerden vardı. Dips, barfiks için vs. Tabii o zamanlar biz bunları koyacaklarına salıncak, kaydırak koysalar ya diyorduk. : )
Şimdi yeni yeni anlıyorum hangi aletle neler yapılabiliyormuş.
Birde İstanbulda (diğer yerleri bilmiyorum) yeni bir uygulama başladı son bi kaç yıldır. Baya alet var parklarda, spor yapmak için. Sadece böyle basit demir borular değil, çok daha kaliteli şeyler. Ben yurt dışında o kadar ülke gezdim böylelerine hiçbir yerde rastlamamdım.
Ama bakıyorum gündüzleri teyzeler kendince çalışıyor, gecede gençler bira içmeye gidiyor. Yanisi, yapacak adam olmadıktan sonra açık hava salonu kursan ne yazar...
Aynı uygulama izmirdede başladı.Her cumartesi ingilizce kursuna giderken görüom yaşlı teyze ve amcaları.O kadar yararsızca yapıyorlarki hareketleri "teyzem dur bi napıyon ??" diyesi geliyor insanın.Genelde aletlere karşılıklı geçip sohbet şeklinde oluyor zaten![]()
Video için teşekkür ederim.
Off topic olcak ama bir kaç bişey eklemezsem içimde kalıcak.
Videodaki yer neresiyse bir okul bahçesi yada spor parkı gibi birşey Türkiye'de bunlara rastlıyan var mı? Ne kadar güzel egzersiz aletleri var yani insanın içi gidiyor.Ben liseye başladığımdan beri okul yönetimiyle kaç sefer konuştum bi Barfiks demiri yapalım şu bahçeye diye mezun olcam artık 6 ay kaldı şurda hala yapılmadı.Sporu her zaman ikinci planda ve aciliyeti olmayan bişey olarak görüyoruz buda beni çok üzüyor.Başka ülkelerdede böyle yerleri görünce içimde gidiyor açıkcası.Amacım kimseye işini öğretmek yada ahkam kesmek değil yazmazsam içimde kalıcaktı...
nasıl yapıyosun öbürküleri bu hareketleri yapmanın neyle alakası var biras açıklarmısın yanlış anlama merak ettiğim için soruyorumsadece son hareketi yani yan olarak havada durnayı yapamıyorum