• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

M.Liberation yaş 19 kg 72 18 ay ara vererek

Merhaba! Arkadaşlar Forumda eski sayılırım bir kaç resim atıyım dedim.
ilk başladığımda kasım 2009 (7ay düzenli)haziran 2010 kadar yaptım
kasım 2010 da tekrar başladım(6ay düzüenli) 2011 mayısta tekrar bıraktım
2011ekim bere düzenli olarak yapmaya başladım cok kg alıp vedim bıraktığım dönemlerde 60 kg ye düştüm şimdi tekrar başladım 72 kg yim takviye olarak 1 aydır optimum gold protein kullanıyorum
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ya-17-5inci-ay-m-t27362.html?t=27362&highlight=M.liberation
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/mliberationnun-haftal-k-geli-imi-t31516.html(bu eski birkac foto) şimdiden teşekkürler

göğüs 108 kol sağ 36.8 sol 36.2 bel 73 back 59
not : yakın mücadele teknikleri yakın dövüş sporu yapıyorum kg almamı ve kas gelişimimi engeliyor

Eklentiler

• Picture 78.jpg
    Picture 78.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 1.229
  • Picture 77.jpg
    Picture 77.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 864
  • Picture 73.jpg
    Picture 73.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 800
  • Picture 71.jpg
    Picture 71.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 872
  • Picture 69.jpg
    Picture 69.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 892
  • Picture 67.jpg
    Picture 67.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 915
  • Picture 66.jpg
    Picture 66.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 980
  • Picture 65.jpg
    Picture 65.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 1.120
  • Picture 76.jpg
    Picture 76.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 1.097
  • page.jpg
    page.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 1.230
Son düzenleme:
naptın sen öyle ya(eski fotoğraflarını biliyorum), kollar cok hoş duruyor :) maşallah devamını bekliyoruz :)

ilk fotoğrafta kolu kanatla skştırdın sanırım o kadar büyük değil demi omuzlarından ? =))

bu arada göğüs genetiğin kötü yada antremanların iyi değil cünkü eski fotoğraflarla pek bi fark yok göğüs kaslarında sadece omuz ve kol büyümüş gibi , mrk ettm omuz & kol calısmanı

Son düzenleme:
pardon ölcü vermedim
göğüs.108
omuz 123
sağ kol 36.8 sol kol 36.2 bel 73 bacak 59
bu arada hızlı büyümeme nedenim yakın mücadele sporları ile ilgileniyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:37 ----------

naptın sen öyle ya(eski fotoğraflarını biliyorum), kollar cok hoş duruyor :) maşallah devamını bekliyoruz :)

ilk fotoğrafta kolu kanatla skştırdın sanırım o kadar büyük değil demi omuzlarından ? =))

bu arada göğüs genetiğin kötü yada antremanların iyi değil cünkü eski fotoğraflarla pek bi fark yok göğüs kaslarında sadece omuz ve kol büyümüş gibi , mrk ettm omuz & kol calısmanı

kol her ay değişir eksiğime göre .göğüsüm yumruk atmaktan olduğunu düşünüyorum büyümemesi yada geetik cok az üyüme gösteriyor

Son düzenleme:
bişey merak ettm sen istanbul bakırköy civarlarında mı oturuyosun acep

İlerlemeye devam.

omuzlara biraz daha yüklenebilirsin,göğüsler fena değil ama diğer bölgelere göre eksik kalmış gelişim güzel kolay gelsin..

overtraining ten korkumuz yok olursa olur 2 ayda bir degisir programim barsa dumball yaparim acis sa sikistirma oynuyorum simdi creatin alicam sonuclari gorucez

Güzel gelişim olmuş , başarılarının devamını dilerim.

optimum alicam yeni yaninda 300 gr creatinle creatini almalimiyim surekli kullanmiyacam birakinca her hangibi bir kuculme olurmu

İlk konunu da görmüştüm, ilk resimlerin ile şuan ki yeni attığın arasında baya fark var güzel gelişme kat etmişsin. Yeni resim yok mu ?

Back
Yukarı