M0ssento'dan Yumurtanın sarısını en kolay ayırma yöntemi (Videolu)

M0ssento

Yeni Üye
https://www.youtube.com/watch?v=8C3nDGHqW8Q

Anlatan kişi benim.İnanmayan denesin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:08 ----------

upupupupup.

Yumurtayı kırış tekniğini de beğendim :)

super bıt yontem ya gercekten cok begendım ellerıne saglık vıdeoda gercekten yaratıcı:D

Guzel yontem ellerıne ,emegıne saglık kardesım .

İyi taktikmiş ama ben sarısıyla beraber tüketiyorum sarısını başka nerelerde kullana biliriz ?

sarısıyla tüketirsen yağ alırsın.1 yumurtanın sarısında yanlış hatırlamıyorsam 2 gramdan fazla var.

Sevgili M0ssento ;

Her ne kadar yumurta tüketmesem de ve tüketeceğim zaman pastorize alsam da , gerçekten çok çok güzel bir yöntem senin yöntemin :)

Ben daha önce hiç görmedim duymadım da bunu , tebrikler :)

Daha ufak pet şişe ile daha hızlı olabilir ama ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

Sevgili M0ssento ;

Her ne kadar yumurta tüketmesem de ve tüketeceğim zaman pastorize alsam da , gerçekten çok çok güzel bir yöntem senin yöntemin :)

Ben daha önce hiç görmedim duymadım da bunu , tebrikler :)

Daha ufak pet şişe ile daha hızlı olabilir ama ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

teşekkürler :)

Tebrik ederim güzel yöntem ve anlatış. Ben ortadan ikiye kırıp sağa sola yatırarak hızlı bir şekilde ayırabiliyorum. Ayıramayan arkadaşlar için oldukça başarılı ve kolay olur.

Tebrik ederim güzel yöntem ve anlatış. Ben ortadan ikiye kırıp sağa sola yatırarak hızlı bir şekilde ayırabiliyorum. Ayıramayan arkadaşlar için oldukça başarılı ve kolay olur.

aslında böyle daha kolay örnek 5 tane beyaz yiyeceğim zaman 5 ini birden direk atıyorum sonra hepsini hemen çıkartıyorum daha kolay oluyor.

evet güncel güncel.

Kendi yontemimi daha pratik bulsamda, hos degisik bir yontem. Sunum da guzel olmus. Bicak kullanmana gerek yok aslinda kenara koseye vursan oluyor :)

Ben sütün için karıştırmak için genelde yumurtanın sivri tarafını birazcık deliyordum ve beyazını boşaltıyordum, fakat bunu yaparken bazen kabukları geldiği gibi bazen ise tam olarak beyazının tamamını alamıyordum. Bu yöntem gerçekten çok güzel.

hadi ama herkes öğrensin :D

Eee bu tekniğe bu kadar yorum mu ?

Back
Yukarı