M0ssento'dan Yumurtanın sarısını en kolay ayırma yöntemi (Videolu)

ev için acil durumlarda kullanılmak üzere gayet yararlı bir paylaşım olmuş mossento,..
gerçekten bizim gibi,yumurta vazgeçilmezi olan bir çok kişinin işini göreceğini düşünüyorum:)
reddie sokak hayvanları hatırlatması çok iyi olmuş genelde ben öyle yapıyorum, önce bi iki mırın kırın ediyolar sarının üstünü patlatınca affetmiyorlar :)
p.s:bide sürekli kullanmak isteyenler için evde bulunması ilginç olacak olan şöyle bir şey de var :

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
yöntemi sen bulduysanda bulmadıysanda çok yaratıcı bir yöntem ve bizimle paylaşıp yeni bir şey öğrettiğin içinde teşekür ederiz. yumurtayı haşlamayanlar için güzel oldu gerçekten.

yöntemi sen bulduysanda bulmadıysanda çok yaratıcı bir yöntem ve bizimle paylaşıp yeni bir şey öğrettiğin içinde teşekür ederiz. yumurtayı haşlamayanlar için güzel oldu gerçekten.

Rica ederim afiyet olsun . :)

ahahaha çok iyi ya :D

İşin ticari yönünü bakarsak, plastik bir kap havayı çeken birşeyi icat etmelisin pet şişe olmamalı sonra patentini almalısın, pazarlama işlerini yapan firmaya satmalısın ve zengin olmalısın.

Nerden aklıma geldi? Şu elbiseyi katlayan ufak bi karton parçası varya.. maliyeti 1 tl olan. onun patentini alıp dünyaya pazarlayan adam 5 milyon dolar gelir elde etmiş.

İşin ticari yönünü bakarsak, plastik bir kap havayı çeken birşeyi icat etmelisin pet şişe olmamalı sonra patentini almalısın, pazarlama işlerini yapan firmaya satmalısın ve zengin olmalısın.

Nerden aklıma geldi? Şu elbiseyi katlayan ufak bi karton parçası varya.. maliyeti 1 tl olan. onun patentini alıp dünyaya pazarlayan adam 5 milyon dolar gelir elde etmiş.

Haklısınız.Biraz zor ama imkansız değil :)

https://www.youtube.com/watch?v=8C3nDGHqW8Q

Anlatan kişi benim.İnanmayan denesin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:08 ----------

upupupupup.

güzel yöntem fakat daha zahmetsiz olarak yumurta sarısını ayırıcı ufak plastık tutucaklar var onlarla halletmeyı tercıh ederım . direk kırıp döküyorsun tutcagın uzerıne işlem tamam :)

güzel yöntem fakat daha zahmetsiz olarak yumurta sarısını ayırıcı ufak plastık tutucaklar var onlarla halletmeyı tercıh ederım . direk kırıp döküyorsun tutcagın uzerıne işlem tamam :)

Hiç denk gelmedim onlara.Bu da pratik bir yöntem ama :)

Eklentiler

• emsa_288178_deko_04_z1.jpg
    emsa_288178_deko_04_z1.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 376
Back
Yukarı