MacFit Nasıl bir yer?

Arkadaşlar, Abiler ilk kez bir salona yazılacağım ve MacFit'e gitmeye karar verdim size birkaç sorum var tek tek cevaplarsanız sevinirim, Özellikle MacFit'e giden veya daha önceden gitmiş olanlar bana tavsiye verirse çok sevinirim. Yaşım 16 beni kabul ederler'mi? Hocalar bana özel program mı hazırlayacak yoksa ben kendim mi çalışacağım? Aylık ücreti ne kadar bilen var mı? Teşekkürler.

Sana öneride bulunur hocalar uygulaması var girersin orda istediğin her türlü antrenman programı mevcut , fiyatları şube şube değişiyor 6 aylık yaparsan daha karlı 1 ay da hediye ediyorlar 600 civarı tutar onun dışında ekipman ve makine olarak Türkiye’nin sayılı markası diyebiliriz salonun açık olma süresi de çok iyi

Yeğenim gidecekti o da senin yaşında idi ama kredi kartı istemişler sanırım. O nakit ödemek istemiş ama kabul edilmemiş. Ondan duyduğumu söylüyorum tabi.

Özellikle yeni açılacak şubeye gideceksen çok uygun oluyor fiyat açısından, ama bunun eksisi olarak çok kalabalık olabiliyor. Ben geçen sene yıllık 650 ye girdim bu sene de aynı fiyattan devam ediyorum.
Hocalardan pek bir şey bekleme. Büyük bir kısmı özel ders almadığın sürece yüzüne bakmayacak. Tabi arada istisna olanlar var.
Salonlar, duş, soyunma odası vs son derece temiz. Her salondaki klasik ağırlıkları aldıkları yere koymama adeti var birde kalaba saatinde 5 dakika plaka aradığım oldu.
Yaş sınırı için de sitesinde 16 yaşını doldurmak gerekiyor yazmış

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özellikle yeni açılacak şubeye gideceksen çok uygun oluyor fiyat açısından, ama bunun eksisi olarak çok kalabalık olabiliyor. Ben geçen sene yıllık 650 ye girdim bu sene de aynı fiyattan devam ediyorum.
Hocalardan pek bir şey bekleme. Büyük bir kısmı özel ders almadığın sürece yüzüne bakmayacak. Tabi arada istisna olanlar var.
Salonlar, duş, soyunma odası vs son derece temiz. Her salondaki klasik ağırlıkları aldıkları yere koymama adeti var birde kalaba saatinde 5 dakika plaka aradığım oldu.
Yaş sınırı için de sitesinde 16 yaşını doldurmak gerekiyor yazmış

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
havuz var mı usta mac fitte

Macfit genellikle kalabalık bir yer, en azından metrogarden şubesi bu şekilde eğer sabah 9 akşam 6 bir işte çalışmıyorsan, istediğin saatte gidebileceksen sana her macfit bayram

Back
Yukarı