Macfite başlayacağım ama yardımcı olurlar mı ?

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ve ilk konumu açayım dedim. Daha önce hiç sporlar ilgilenmedim şuan 180 boyunda 60 kilo civarlarındayım.
İlk amacım Kilo almak ama tabi ki yağ olarak olmaması için de fitness a başlıyacağım. Sorum şu oraya gittiğimde ne yapmam gerekiyor eğer ki bana program vermezlerse ben ne yapmalıyım haraketleri ne kadar sürede nasıl yapmalıyım beslenmem nasıl olmalı vs bunları çok merak ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

macfit gibi yerler para kazanmak amaciyla kurulmuş yerler tavsiyem sizle ilgilenecek spor salonlarına gitmenizi tavsiye ederim. Kendi programınız varsa gidebilirsiniz tabi. Temizlik ve hijyen acısından macfit tabiki çok iyi.

Hiç bir antrenör bu zaman da kimseyle güzel ilgilenmez şahsi görüşüm , macfitin uygulamasında hazır programlar var işine yarayabilir, anca extra özel ders alman gerekir en dandik salonlarda bile gördüm özel ders alanlarla ilgileniyorlar düzgünce

Macfit ozel derse yonlendiriyor.
Korhan balli var instagramda hep reklamlari cikiyor hocasiz calismak yok yaziyor eger yakinsa bir arastir derim.
Kendine program ve beslenme programi cikarirsan duzgun sekilde macfitte sporunu yapip cikarsin.

Back
Yukarı