• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Made In Turkey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
********************************************** :D:D:D:D :lol: :lol: lol yani dış görünüşüne bakaraK karar veremeyiz ama 140 kilo bech press için biraz fazla gibi duruyo kütlesine göre

Bir yönetici ile dalga mı geçiyorsun?! (Sarc)

yani bu bench press hareketini tam yapıyorsan mümkün değil 140 yapamazsın buna garanti bile verebilirim :D ya allah aşkına

samebegin dedi:
yani bu bench press hareketini tam yapıyorsan mümkün değil 140 yapamazsın buna garanti bile verebilirim :D ya allah aşkına

Bu konuyu daha fazla uzatmanın alemi yok! :x

Konunun Adminler tarafından silinmesini talep ediyorum.

Kimseye yalan söyleyecek halim yok ki bu bana hiçbir getiri sağlamayacaktır.
Kollarım zayıf gorunuyor olabilir bunun nedeni boyumla orantılı kollarımın olmasıdır, omuzdan el bileğine kadar kolun uzunluğu 88 cm.

Ayrica 140 ile set yaptığımı söylemedm bn max 3 tekrar yapabiliyorum. 120-130 arası set çıkartıyorum yapamaz diyenlere sadece guluyorum bir kişinin genetik yapısını bilmeden Yapamaz/Edemez gibi sözleri gerçekci bulmuyorum.

Saygılar

samebegin dedi:
********************************************** :D:D:D:D :lol: :lol: lol yani dış görünüşüne bakaraK karar veremeyiz ama 140 kilo bech press için biraz fazla gibi duruyo kütlesine göre

Çocuk!
Muhattabım değilsin

Made In Turkey dedi:
samebegin dedi:

Çocuk!
Muhattabım değilsin

Çocuk!
Muhattabım değilsin

Başkası kötü uslulada konuşsa sizin aynı uslula konuşmamanız gerekirdi bu konuda yönetim zaten takipte ve ne yapacagını bilir

bu konuda son mesajına - rep veriyorum bu başlıkta kişisel saldırı devam ederse kitlenecektir
lütfen konuya dönülsün

120 kilo benc normal bir rakam basabilir tabiki.ayrıca şunu belirtiyim 197 boyda öyle kütleli vücudu oluşturmak kolay değildir.o kas kütlelerinin dolması çok daha uzun zaman alır.başarılar gayet orantılı vücut

Konu boşuna kirlilik yapıyor. Foto ekleyenin kendisi olduğuda belli değil zaten .Kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı