Son fotoğraf dışında pek de iyi değil bence. Kullandığı aksesuarlar da enteresan!
Ben de beğenmedim. Omuzları ok şişik, trapezleri sıfır. Kolları define duruyor ama hala boşluk yok. Bacaklar fazla zayıf. Beğenmedim (N)
Bence international bb ile alakası olmayan bir resim.
Vücudu BB kıstaslarına göre değerlendirirseniz sınıfta kalır ancak değerlendirmezseniz güzel diyebilrsiniz.
Dünyanın en iyisi laflarına böyle net "ölçülemeyen" şeylerde kanmaya gerek yok. Zirveye çıkmak için güzel vücut ve tipten fazlası gerekir, insan ilişkileri başta olmak üzere.
Herneyse.
Kolların anatomisine ve anatominin değerlendirilişine dikkat, gerçekten özgün.
Adamın fazla bişey yapmasına gerek yokmuş şöyle bir bakınca omuz, göğüs anatomisiyle bile mankenliği kotarırmış.
arkadaşlar bu tip adamları ve fotolarını international da neden yayınlıyorsunuz anlamıyorum...bu adamın vücudu ve pozları bu ortama uymuyor...kusura bakmayın ama genç kızların oda duvarlarına asıp yada dolap kapaklarına yapıştıracakları adamları burda görmek istemiyorum....
arkadaşım ben kişisel görüşümü ifade ettim...beğenip beğenmemek senin sorunun. ben yukarıdaki görüşümü yinetimin dikkatine sundum. bu siteye iki yıldan fazla bir süredir üyeyim ve internetional bodybuilding kısmında bu kısma uygun fotolar görmek istiyorum. sen nsıl arnoldu sevmek zorunda değilsen ben de bu tip fotoları bu bölümde görmek zorunda değilim...
International Bodybuilding BB profesyonel sporcuların resimlerinin olduğu link ve BB ile ilgili herşeyi download yapabileceğimiz bir bölüm, Resimler, videolar vs.. BURADA
Yukarıdaki yazıyı forumun bu bölümündeki sabit yazıda kopyaladım.
İnternational BB ile alakası yok işte resmin, bu resmi dünyanın en yakışıklı erkeği konusu nerede açıldıysa orada paylaşılması daha uygun olurdu.
Düzen varsa uymak gerekli. Ben rahatsız değilim ama bende direk yerinin burası olmadığını söylemek gerekliliğini hissetmiştim.