Marcy MWB 558 Ağırlık Sephası + 90 kg Flanş + Düz, Z ve Dumbell Barları Satılıktır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HGH
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HGH

Üye

Birkaç ay önce Finspor'dan aldım, iş yoğunluğum nedeni ile neredeyse hiç kullanamadım. Tüm ekipmanların 0'ından hiçbir farkı yok.

Sehpa profesyonel 300 kg ağırlık taşıma kapasiteli, uzun araştırmalar sonucu aldım. Faturalı ve garantili, söküp takmak için tüm aparatları mevcut.

Z bar, Düz bar ve Dumbell barları krom kaplama.

90 Kg Döküm Ağırlık Plakası;

6 Adet 10 kg.

4 Adet 5 kg.

4 Adet 2,5 kg.

TOPLAM FİYAT: 450 Ytl. Pazarlık payı yoktur.

Ayrı ayrı almak isterseniz;

Sehpa 250 Ytl.

10 kg flanş 25 Ytl.

5 kg. flanş 15 Ytl.

2,5 kg. flanş 10 Ytl.

Düz bar 25 Ytl.

Z bar 30 Ytl.

Dumbell barları (çifti) 10 Ytl.

İstanbul, Kozyatağı'nda ikamet ediyorum.

Buradan mesaj atarak ulaşabilirsiniz, saygılar.

Son düzenleme:
Valla içim gitti kim aldıysa güle güle kullansın bugün o demirin hurdasını alsan 150den aşağı alamazdın. Bi kaç gün sonra kendi evime alacaktım ya da alıp kuzenime hediye edecektim bodye başlasın diye ağırlık ve barları.

evde bi boş oda olsa kaçırmazdım ama ... bunu alan arkadaş bide istasyon alırsa on numara olur ;)

Valla içim gitti kim aldıysa güle güle kullansın bugün o demirin hurdasını alsan 150den aşağı alamazdın. Bi kaç gün sonra kendi evime alacaktım ya da alıp kuzenime hediye edecektim bodye başlasın diye ağırlık ve barları.

Evet, alan arkadaşın işine yarasın diyerek fiyatı makul tuttum. Yinede pazarlık edenler oldu ancak senin bu fiyatların çok uygun olduğunu farketmene de sevindim.

Sehpa hala satılıkta ve inan piyasadaki tüm bench sehpalarından sağlam ve konforlu ve hiç te kullanılmamış. Diğer sehpalarla kıyas mukayese edemeyecek kadar kalın profillere ve bölgelere harika atki eden açılara sahip.

Sehpa hala satılıkta dediğim gibi. York, adler, piyasadaki voit'ler ile kıyas kabul edemeyecek kadar kaliteli. Hem de bu fiyata...

Bar ve ağırlıklar gerçekten çok uygundu onu alan 200 liraya çok rahat elinden çıkartır. Sabretse 250ye de çıkartabilir.

Ama sehpa için birşey diyemiycem artık takip etmiyorum sehpaları.
İnşallah alan da satan da memnun kalır.

!!!!SATILDI!!!!!
!!!!SATILDI!!!!!
!!!!SATILDI!!!!!
!!!!SATILDI!!!!!
!!!!SATILDI!!!!!
!!!!SATILDI!!!!!
!!!!SATILDI!!!!!
!!!!SATILDI!!!!!
!!!!SATILDI!!!!!
!!!!SATILDI!!!!!
!!!!SATILDI!!!!!