Marcy-Pacific SM600 ve 20kg plaka alınır (Ankara)

Malesef sitelerinde varmış gibi görünüyor ancak sipariş etmek istersen marcy ürünlerini getiremiyoruz diyorlar. (birkaç farklı yerde denedim) Zaten daha 1-2 ay önce 700 lira olan cihaz şu an 959 liraya satılmaya çalışılıyor. Bende bu fiyatı haketmediğini düşündüğüm için 2.el'e yöneldim. Yinede ilgilenip yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. Eğer stok bilgisinden emin olduğunuz bir yer var ise belirtirseniz çok sevinirim.

Dijitall.com ile bugün görüştüm . Sm 600 için tam emin olmamakla beraber stoklarında olabileceğini söyledi kesin cevabı pazartesi verebilirim dedi.

Hocam ne diyebilirim ki, çok ama çok teşekkür ederim. Bende siteyi takibe aldım. pazartesi sabah ilk işim stok kontrolü yaptırmak olacak. Umarım ellerinde vardır. En azından diğer sitelerde bulunmayan benzer (pasifik) diğer ürünler de ellerinde var görünüyor. Artık biri olmadı öbürünü alırız.

g 280 çoğu hareket için uygun,güzel bir alet ama ayarlanabilir yaslandığın yerin altındaki dönen yerin kaynak olduğu parça sağlam değil. Oraya sanayide falan iyice kaynak yaptırmanı öneririm. 70 kilo ile bench press esnasında kırıldı 2 hafta önce benimki. İyiki ısınıyordumda daha gücüm bitmemişken oldu atabildim arkaya doğru.

Back
Yukarı