Marius Puzianowski Dünyanın En Güçlü Adamı Video

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PUMP
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yerinde olsam 1 dk durmam kosar tanısırım ben cok kucuk bir ilde yasıyorum bu spor cok az biliniyor ama ilin guzel yanı bedelli askerler gelio o sayade hamdullah aykutlu ve ercan demir gibi vucutcularla tanısma fırsatım olmustu

ben yerinde olsam 1 dk durmam kosar tanısırım ben cok kucuk bir ilde yasıyorum bu spor cok az biliniyor ama ilin guzel yanı bedelli askerler gelio o sayade hamdullah aykutlu ve ercan demir gibi vucutcularla tanısma fırsatım olmustu

haklısın polonyada yaşayıp yaşamadığını bilmiyorum ama fırsatını bulursam bu fırsatı kaçırmamam lazım.

ben bitek serkan aktaş la tanıştım benim için tişörtünü bile cıkarmıştı :)

insan olamaz ya gerçekten genetik açıdan süperkahraman gücüyle bezenmiş bu Puzianowski Amca :D
televizyonda izlemiştim adam her elemede birinci geliyor ve finalde tam performans sağlamak için gücünün %70 civarını kullanıdıgınıı sölüyordu :S
polonyalılardan korkulması gerek galiba :) o da polonyanın gücünü göstermek istedigiini sölüyordu :D
(ayrıca çok sevimli bi yüzü var:))

310 kg squat=))
leg press 180 kg ile baslamak??!! yanlıs gormusum 180*2 360 kg!!!!
stro(a)ngest man yarışmaları eurosportta izlenir:D

Son düzenleme:
mariusz gerçekten saygı değer bir sporcu uzun zamandır takip ediyorum kendisini.Rakipleri 170kg olan adamlar var ama o 135kg ve gerçekten acı kuvveti var.Tek zayıf noktası arabalari kaldırdıklarında cok uzun süre tutamıyor.Polonyadan arkadaşım yollamıstı videosunu depo gibi bir yerde antrenmanını izledim dev tekerlekler falan yuvarlıyordu ve koşuyu ihmal etmiyordu.Kısacası adamın suyunu sıkar

İnglizcesine bayıldım. :) Şaka bir yana gerçekten etkileyici görüntüler.Ayrıca sadece dumbell kullanarak evde çalışma yapan arkadaşlar içinde güzel bir kaynak.

Back
Yukarı