Marius Puzianowski Dünyanın En Güçlü Adamı Video

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PUMP
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasil yapacani biliyor bu adam helal olsun adam televizyonda izledim bu adami turkiye de yarismalar vardi kimse hatirliyor mu?

Enseye Press herkese zarar vermez, bu adamda bu istisnalara iyi bir örnek, ama geneli ele alırsak, bu adamın yaptığını yapanların yüzde doksanı omuzlarını dağıtır, bu kesin.
Kullandığı kilo zaten akla zarar, 200 kilo ile enseye press...
Ciddi motive edici bir video, ey maşallah!

Valla boyle adamları ornek alırsak halımız bogayı ornek alan kurbagaya doner.

O yapıyor bı sey olmuyor dıye bızımde omuzu sakatlamayacagımızı dusunemeyız.

Kurbağa, boğa falan anlamam ben ama, squat tekniği kullanarak press yapmak güç için çok etkili.
Adamın yaptığı "push press" hareketini enseye yapmak.
O derece hızlı indirmesini sebebi sanırım sadece pozitife önem vermesi, adam kuvvet için çalıştığı için, çok çok hızlı pressliyor, hız çok önemli kuvvet için.
Bu videoyu izleyince insanın press yapası geliyor, ama enseye press yapası gelmiyor wallahi, zira enseme o hızla 160 kilo indirme düsüncesi bana bayağı mazoşiştce geliyor.
Bu adamın göğüs ölçüsü yanılmıyorsan 153 cm.'di :D
Boynuda 55 cm. var gibi...
Koca Marius :lol:

En son başına gelen doping olayindan sonra mariustan bi haber var mi? yeni mi bu goruntuler? adsl bu ara problemli :x press haricinde izleyemedim goruntuleri.

yaw arkadaşlar gerçekten manyak bir herif bu ben sahsen enseye press i makinada yapıyorum bu adam ayakta ve makına olmadan yapıyor helal olsun ya

Adamın yaptığı hareket enseye pres değil tam anlamıyla, karasan'ın dediği gibi push press'i enseye yapıyor. Zaten bu tip hareketlerin (push press, powerclean vs.) negatifleri olmaz, kaldırdığın zaman bırakırsın yavaş yavaş indirmezsin.

Eklemek isterim aynı zamanda beni öldürseler bu hareketi yapmam, push press yapacaksamda adam gibi öne yaparım :)

arkadaslar onu bırakında ilk videonun devamında zeni bı adam ve kadın superset kol calısması yapıyolar mutlaka izlemenizi tavsiye ederim...

Puzianowski yaptığı çalışmalar genelde yarışmaya yönelik çalışmalar.
En çok puanı hareketi en fazla yapan alıyor,yedire yedire yapan değil ;)
Bu yaptığı çalışma tamamen yarışma kondisyonu için yani.

Mr.Olympia dedi:
Puzianowski yaptığı çalışmalar genelde yarışmaya yönelik çalışmalar.
En çok puanı hareketi en fazla yapan alıyor,yedire yedire yapan değil ;)
Bu yaptığı çalışma tamamen yarışma kondisyonu için yani.

Haklısın ama bir düzeltme yapayım, push press kondisyon için değil patlayıcı güç için yapılan bir hareket.

Mr.Olympia arkadaşımıza katılıyorum bu yapılan çalışma hergün yaptığımız antreman hareketleri gibi bişey değil bu adam resmen yarışma için yapmış helal olsun ama ileride bunun zararını da görür söyleyeyim

adamın ingilizcesi cok kaba geldi bana kelimeleri telaffuz edişi falan everyday diyişine baksanıza nereli bu ya
bu adam suya dusse batmaz cunku adamın tipi kayık :D

NOW SET IS AYDONTNOW ITS WERİ HEWİ zuhaha yarıldım

Back
Yukarı