MARKA SORUNLARI AMİNOLAR PROTEİNLER

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yaklaşık 9 aydır yapıyorum artık suplemnet almaya karar verdim bcaa Arjinin ve kreatin alıcam günlük protein alımında sorun yok zaten sorum şu olucal hard line almak istedim bana bir kaç kişi çakma ürün yapıyor mesela bir serviste 5 gram bcaa var diyorsa gerçekte 2-3 gram bcaa varmış falan yalan etiket yapıyolarmış sizce doğru mudur bilgisi olanlar anlatabilirmi

Birincisi kardeşim yurtdışı ürünlerin içerikleri ile türkiyedeki ürünlerin içerikleri bir değil önce bunu kavra. Supplemente o kadar para verdikten sonra hardline kullanmak bence pişmanlıktır. Kendim supllement tedarikcisiyim. www.******.com internet sitemiz indirimli ürünler bende ******** numaram bana ulaşabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- Forum Kurallarına Uymayan İçerik
Kural Maddesi :
16- İlaç (Anabolik-Androjenik Steroid ve AAS kür içi kullanılan her türlü ilaçlar) ve supplement (sporcu besinleri) için satış, reklam yapmak ve bahsi geçen konularda satış talebinde bulunmak yasaktır. (Özel Mesaj Dahil). Ayrıca her türlü kar amaçlı / ticari kurum/kuruluş vb yapılanmaların reklam amaçlı tanıtımları yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı