markus becht ( kötü damarlanma)

arkadaslar bu adam alman .canli canlida gördüm cok iri bir vucudu var.oldukca yi yani.ama cift biceps pozu verince koltuk altindaki damarlanma cok kötü duruyor.yani en azindan bu benim görüsüm.koltuk altindaki düz tek cizgi halindeki damarlanmalara alisigiz ama bu igrenc duruyor

Eklentiler

• illnew10-3.jpg
    illnew10-3.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 1.000
Bu tür damarlanmalar bir çok vg'cide var.örneğin:Gunter Schlierkamp'ın calf'lerinde, Paul Dillett'in göğüs ve omuzlarında.Ama bu kötü bir durum değil,yarışmalarda hiç bir şekilde puan kaybettirmez,çünkü vg'cinin yapabileceği bir şey yok bu konuda.Damarlarının nerden,nasıl geçeceğine,nasıl şekil alacağına kendisi karar veremez herhalde :)

bunun üstüne tanımam..frank mcgrath.. :)

frankfor.jpg

birde batistanın meşhur biceps ve omzu var tabi :)

batista.jpg

Frank Mcgrath'ın birazdaha farklı çok fazla damarlanma var ama solucan gibi değil.Güzel görünüyor.
Batistanın bicepslerinde ve omuzlarında sanki derinin altında solucan varmış gibi iğrenç bir görünümü var.

batistanın kolları dün tv'de cok ilgimi cekmisti kapatmak için dövme yaptırmıs sanırım ama dövmenin altından tv'de kolları tam göstermese bile bi garip duruyodu sabahtan aradım ama direk bi resim bulamadım bu baslıga girip batistayı görünce cok komigime gitti damarlanmanın hafif olması hos ama fazlası kötü görüntü yaratıyo...

herkesin zevki ayridir tabi.ama benim istedigim sekil goguste ve omuzda damar olmasini istemem,hele oyle solucan gibi kivrim kvrim hic istemem,,istedigim damar ön omuzdan baslayip dumduz ve kalin sekilde bicepsten bilege kadar inecek.tisört falan giyince en guzeli bu duz ve kalin damar cok guzel duruyor

dolaşım bozukluğu ve yanlış steroid kullanımı paul dillet dada mevcuttu bir nevi tercih meselesi

damar gerçekten çok önemli resımlerdekı gibi kötü damarlanma tüm estetiği bozuyor ne kadar kaslı ve define olsanızda.ben damar olarak şanslıyım mesela çok estetik duruyo hafif damarlı olması gerekir zaten hiç damar olmamasıda kötü.

Back
Yukarı