Markus Ruhl'le Buluşma !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan safeo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dsc00786qg.jpg

dsc00788f.jpg

dsc00795tv.jpg

dsc00797bo.jpg

dsc00799f.jpg

Benim bedava davetiyem vardı ama işlerimden dolayı gidemedim:( birde merak ettiğim birşey var gidenlere supplement dağıttılar mı?

Biraz üzücü bi haber :) hiç kimsenin davetiyesine fln bakılmadı kimlik verip içeri girdik. Shaker dagıtıldı. 2010 katalogları ve davete katılım sertifikası verildi. Tam bodyci işi yemek vardı haslanmıs tavuklu ve ton balıklı sandviç :)

tesekkürler guzel pozlar almissin..
yaa iste genetik olmazsa ne kadar calisirsaniz calisin,istediginiz kimyayi kullanin olmazsa olmuyor..markusun tricepsleri resmen sifir.adamin sanki tricepsinin ordan cekicle vurmus hepsi ordan bicepse kaymis gibi..adamin bicepsler mükemmel ama triseps kötü demeyecem resmne yok

Konferansda birisi;
- Sizin sahip oldugunuz kadar büyük bi omuz görmedim, sizin omuz presde bastıgınız agırlığı basan birini görmedim fln dedi
- Her insanın bir bölgesi diğer bölgelerine göre daha üstündür. Benimde omuzlarım sanırım dedi

Birisi kalktı soru sormak için. triceps yatarak alna indirme (salon koptu) max kaç kilo ağırlıkla calısmıs birde biceps de ayakta burbell curl le kac kilo calısıyo ve favori hareketleri neler biceps ve triceps'de dedi. Markus kilo vermedi anlattı işte hareketi düzgün yapmak gerekir kilonun önemi yoktur vs vs. Eleman kaç kilo kaç kilo die sormaya devam etti :) Markus baktı bu vazgeçmicek yanlıs hatırlamıyosam triceps de 125 biceps de 65 kilo ile calıstıgını söyledi :D

Savunuyosun. Savunmakta aslında haklısın ama buna bende gülerim. Bu karma yapmış karmayı bile yapamamış. Triceps alna indirme değil de arka kol yatarak alından itiş dese bende savunurdum.

Ama yabancı bir konuşmacı sonuçta karşısındaki insan. Böyle durumlarda dünya dilinde konuşmak bana göre çok daha doğru. Lying Triceps Extansion demeliydi.

Ama yabancı bir konuşmacı sonuçta karşısındaki insan. Böyle durumlarda dünya dilinde konuşmak bana göre çok daha doğru. Lying Triceps Extansion demeliydi.

Türkiye'de Türkçe konuşulmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum.
ee ne demişler misarif umuduğunu değil bulduğunu :p:D

Aynen onunda vücudu çok iyi. Ultimate nutrition'ın yeni tanıtım sporcusu. Vücut geliştirmeden önce dövüş sporlarıyla ilgileniyormuş ve halen devam ediyormuş. 2010 kataloğunda yeni ürünler var ve bazıları dövüş sporları için üretilmiş. onların tanıtımını ed van üstleniyor

düşündüğümden daha büyük :) omuzları çok büyük ve tricepsleri ufak bi arkadaş demiş triceps i biceps e kaçmış aynen öyle. Bahsedildiği ve videolardan fln gördüğümz gibi sempatik şakacı ve sıcak kanlı birisi çok güleryüzlü bi insan

Back
Yukarı