Markus sigara içerken

yenı bır baslık acamak ıstemedım o yuzden burda paylasıyorum bu vıdeoda markus karısıyla alısverıs yapıyor sonundada bu konudakı olayı yapıyor sıgarayı tutturuyor https://www.youtube.com/watch?v=DEa6xgUyKVI
bence bır sporcuya yakısan bır davranıs degıl ozellıkle dısıplının sart oldugu bır sporda

Çok esprili ve sempatiktir kendisi. Bir antrenör arkadaşım kensini tanıyordu. 145 kgluk bir dev bu kadar mütavazi, espirili ve neşeli olamaz diyordu. Çok espri yaparmış. Ayrıca parayı çok seven birisiymiş, kim olursa olsun parasız fotoğraf çektirmezmiş. Kendisinin Almanya'da açtığı kendi klubü var, Dennis Wolf'la birlikte sporcu yetiştiriyorlar. Böyle bir kişi sigarayı örnek gösterecek davranışta bulunmaz. Gene espri yapmaya çalışmış, olmamış.

Çok esprili ve sempatiktir kendisi. Bir antrenör arkadaşım kensini tanıyordu. 145 kgluk bir dev bu kadar mütavazi, espirili ve neşeli olamaz diyordu. Çok espri yaparmış. Ayrıca parayı çok seven birisiymiş, kim olursa olsun parasız fotoğraf çektirmezmiş. Kendisinin Almanya'da açtığı kendi klubü var, Dennis Wolf'la birlikte sporcu yetiştiriyorlar. Böyle bir kişi sigarayı örnek gösterecek davranışta bulunmaz. Gene espri yapmaya çalışmış, olmamış.

serdar aktolga espiri yapmıyo ama :)

Bu sporla ülkemizde uğraşıpta ilk 3'e giren bir çok sporcunun özellikle definasyonla podyum döneminde sigara içtiğini biliyorum. Kimisi sürekli kimisi de yalnızca diyet döneminde içiyor.

Yabancılarda da içen vardır hiç şaşırmadım. Yazık, benim gibi bırakmalarını dilerim.

avrupada türk gibi sigara içmek diye bir değim olduğunu bilimusunuz? bizim gibi sigara içmiyolar ki günde bi kaçtane mesela ruslar sadece gece eylenirken içerler biz herşeyi sonunda kadar zorluyoruz alkolse sonuna kadar sigara sonuna kadar vs.

avrupada türk gibi sigara içmek diye bir değim olduğunu bilimusunuz? bizim gibi sigara içmiyolar ki günde bi kaçtane mesela ruslar sadece gece eylenirken içerler biz herşeyi sonunda kadar zorluyoruz alkolse sonuna kadar sigara sonuna kadar vs.
"comi fimo turko" gibi bir seydi italyanların dedigi, ayrıca rumenlerde de benzer bir deyim var.

Arnold da sigara içiyordu alkol kullanıyordu.Pumping iron belgeselini izleyin.Orda günde kaç litre süt içiyorsunuz diye soran birine sütü bebekler içer büyükler bira içer gibi bir cevap vermişliği bile var.Bu spor atletizm anlamından kondüsyon gerektirmediği için içiliebilir.Ben içilmemesinden yanayım.

almanlar için böyle şeyler çok normal :)

Back
Yukarı