massnutrition.com hakkında

massnutrition.com adında bit suplement satışı yapan yabancı bir web sitesi buldum.Ürünler oldukça uygun fiyata satılıyor.Türkiyeye de gönderim yapılıyor.Acaba bu siteden daha önce hiç suplement alışverişi yapan varmı.Yada ne kadar güvenli olduğu konusunda fikri olanlar lütfen yardımcı olun.:o

massnutrition.com adında bit suplement satışı yapan yabancı bir web sitesi buldum.Ürünler oldukça uygun fiyata satılıyor.Türkiyeye de gönderim yapılıyor.Acaba bu siteden daha önce hiç suplement alışverişi yapan varmı.Yada ne kadar güvenli olduğu konusunda fikri olanlar lütfen yardımcı olun.:o

Siteden sorun çıkacağını sanmam. Bir kaç supplemet firması kendi resmi sitesinden ürün alımı için bu siteye yönlendirme yapıyor. Ayrıca sitenin kendi sertifikalarıda var. Hizmet konusunda nasıldır bilmem... Ama güvenilirlik konusunda pek bir şey çıkacağını sanmam.

Siteden sorun çıkacağını sanmam. Bir kaç supplemet firması kendi resmi sitesinden ürün alımı için bu siteye yönlendirme yapıyor. Ayrıca sitenin kendi sertifikalarıda var. Hizmet konusunda nasıldır bilmem... Ama güvenilirlik konusunda pek bir şey çıkacağını sanmam.

zigbog insallah dediğin gibidir.Yakın zamanda bu siteden suplement almayı düşünüyorum.:o

istersen bikaç ürün al alışveriş sepetine kargo ücreti ne kadar tutuyor bi bak :) bana baya uçuk geldi.

100 dolarlık alışverişe 120 dolar kargo parası çıktı abartmışlar biraz:)

Arkadaşlar bende emin olmak için sepeti doldurup bilgilerimi girdim fakat
Error: Destination ZIP Code is invalid hatasını veriyor.Ben Trabzondan siparişi verdiğim için posta kodunu 61000 yazdım.Acaba nerede yanlış yaptım.Bir yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

Back
Yukarı