Mastürbasyon ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu soru mu buraya yazmakla doğrumu yaptım bilmiyorum ama merak ediyorum cevabını doğrusu. Fazla mastürbasyon yapmak vücut için zararlımıdır ? Kaslara zararı varmıdır ? Yani vücuttaki kaslarda bi kayıp yaşanır mı ? Bunların cevabını bilen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim . Teşekkürler .

Değişik araştırmalar var bunun hakkında.Kimi uzman 6 saat önce ya da sonra yapmayın der.Kimisi partnersiz ilişki testesteron düşürür der.Buraya yazana kadar google'a yazsaydın daha kolay olurdu.

Değişik araştırmalar var bunun hakkında.Kimi uzman 6 saat önce ya da sonra yapmayın der.Kimisi partnersiz ilişki testesteron düşürür der.Buraya yazana kadar google'a yazsaydın daha kolay olurdu.
Internette de çok araştırma yaptım hu konu hakkında ama pek doğru düzgün bi bilgim ulaşamadım. Belki forumda bilen kişiler vardır diye düşündüm.

Arkadaşlar bu soru mu buraya yazmakla doğrumu yaptım bilmiyorum ama merak ediyorum cevabını doğrusu. Fazla mastürbasyon yapmak vücut için zararlımıdır ? Kaslara zararı varmıdır ? Yani vücuttaki kaslarda bi kayıp yaşanır mı ? Bunların cevabını bilen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim . Teşekkürler .
Antreman olan günler yapmaman gereken bişeydir daha önce forumda bununla ilgili konular açıldı araştırırsan daha net bilgiler bulabilirsin ama sana şöyle özetliyim antreman yapınca kaslarımızı katabolik etkiye uğratmış oluyoruz ve bu kaslar protein vb. besinler sayesinde büyüyorlar testestoron da kaslarımızın gelişimi bizim büyümemiz açısından önemli bir hormon vücudun tam bunlara ihtiyacı varken sen bunu boşa harcarsan katabolik etkiye uğramış olan vücudu tekrar bi katabolik olaya mağruz bırakırsın ve kas kütlenden kaybedebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam flexor ün dediğine göre antremandan 6 saat sonra veya 6 saat önce mastürbasyon yapılmasının herhangi bir mahsurunun olmadığı . Ama bence yapma , boşver

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : mastürbasyon

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı