Masturbasyon?

benim yazdığım paragraftan şu anlamı çıkaramazsın."spor için sosyal hayatımdan vazgeçiyorum...
ama birçok aktivtemde spor hayatımı nasıl etkileyeceğini ve ne yapmam gerektiğini hesaplarım.dışarda yemek yersem protein-yag oranını kabaca hesapalrım.gece dışarı çıkmışsam uyuyamadığım zaman dilimini ertesi gün telafi edeceğimi düşünürüm ve ederim.yoğun gececek haftanın 3 antreman gununde işten sonra direk eve ordan da salona geçerim.cinsel birliktelik veya mast. ın sonucların ı yapmadan önce düşünürüm.bazı zaman olur yaparsan performans artışı sağlar,bunu bilirsin.ozaman yaparım.
bu anlattıkalrımı hastalık takıntı olarak adlandıramazsın.bu benim yaşama şeklimdir.buna saygı göstermek zorunda değilsin.ama senin gibi yaşamayıp benim gibi yaşayan insanlara siz hastasınız diyemezsin.
selamlar

2 günde 1 yeterlidir yaaa.ama bi keresinde idmana gitmeden hain bazı siteler kanıma girmişti. 1 saat önce yapmıştım.idmana umutsuz gittim ama benchte 100 kilo 6 tekrar çıktı. daha önce hep 4 çıkıodu. şaşırdım kaldım yaw :S

benim yazdığım paragraftan şu anlamı çıkaramazsın."spor için sosyal hayatımdan vazgeçiyorum...
ama birçok aktivtemde spor hayatımı nasıl etkileyeceğini ve ne yapmam gerektiğini hesaplarım.dışarda yemek yersem protein-yag oranını kabaca hesapalrım.gece dışarı çıkmışsam uyuyamadığım zaman dilimini ertesi gün telafi edeceğimi düşünürüm ve ederim.yoğun gececek haftanın 3 antreman gununde işten sonra direk eve ordan da salona geçerim.cinsel birliktelik veya mast. ın sonucların ı yapmadan önce düşünürüm.bazı zaman olur yaparsan performans artışı sağlar,bunu bilirsin.ozaman yaparım.
bu anlattıkalrımı hastalık takıntı olarak adlandıramazsın.bu benim yaşama şeklimdir.buna saygı göstermek zorunda değilsin.ama senin gibi yaşamayıp benim gibi yaşayan insanlara siz hastasınız diyemezsin.
selamlar

seni rencide etiysem özür dilerim;amacım tabikde o değildi...sana saygı duymak zorunda değilim evet ama duyoyrum aksine tasvip etmiyorum ama bu benm görüşüm herkes ne senin gibi neden benm gibi olmicaktır asla bu kesin.. şu varki ''canlıların birinci içgüdüsü çoğalmak 2 iç güdüsü yaşamaktır'' burdan bile yola çıkarsak bağzı yerlere varabiliriz.sana demem şuydu bir futbol severde eğer tutuğu takımının hiçbir maçını kaçırmıyorsa evini sarı kırmızı boyatıyorsa oğluna hakan (şükür) adını koyuyorsa hata düğünden sonra maça gidiyorsa bu fanatikliktir yani takıntı.herşeyi abartırsan bu kıvama gelebilir.ben özel bi günde annemin yaptığı yada sevgilimn karımın yaptı bol yağlı böreği geri çevirmem onlarla birlikte gülümseye gülümseye yerim yada bi iskender olsun mantı olsun vs vs. biran düşünmem bile sonuçtao yaptım anlık bi olay ve onaın tadını çıkartırım.. aynı şey sex içinde geççerli spontane gelişmiş bi olay ceyran ederse sevgilinlede olablir bunu o anın heycanını yarım brakırmıyım hiç yaşarım o güzel ve heycanlı anları bu bana bi insan olarak çok daha fazla şey katacaktır bu sporda geri adım olsada hayata ileri bi adımdır bence..yani nereye gidiyoruz ?amaç ne? tabutta kaslı görünmekmi...

Kamil insan olur musun bilmem de yemeyi de kesersen ya keşiş ya derviş olabilirsin :)

En iyisi evlenmeeeeek, sırf cinsel ilişki için bile evlenilen o eski çağlara gitmek istiyorum, hani evlenmenin biraz daha kolay olduğunu düşündürten yıllara :D

Kamil insan olur musun bilmem de yemeyi de kesersen ya keşiş ya derviş olabilirsin :)

En iyisi evlenmeeeeek, sırf cinsel ilişki için bile evlenilen o eski çağlara gitmek istiyorum, hani evlenmenin biraz daha kolay olduğunu düşündürten yıllara :D

Gaddarkemal, hala o çağdayız zaten:D Bu kadar boşanma neden oluyo ki.

Adam boğa gibi 24 sene bekliyo. Okul biter bilmez ilk bulduğuna nikahı basıyo. Düşünmüyo ki bana uygun mu bir ömür geçer miduh

Sonra 2 sene sonra bi bakmışsın, hatun geliyo. " Ben babamın evine gidiyorum"

Adam da,
"Cehennemin dibine git, ora daha güzel" diye saydırıyokafa_

Aman diyorum ben size. Sakın sakın :p

muta hala var iran'da diye biliyorum, fahişelerle ilişkiye girmek için.
evlenmeden önce eşinin de senin kadar libidosu yüksek mi onu öğrenmen lazım önce :D yoksa bilmeden evlenirsen kadın sana sırtını döner uyur, evlendiğine pişman olursun :D haftada 1 kez ilişkiye girince bayram eder hale gelirsin, kadın bir de ölü gibi yatarsa karşında zaten offf .allah vermesin kimseye :D
benim hormonlar full-time iş başında , o yüzden çok yüksek bi libidom var,biraz da yaşım dolayısıyla tabii ama haftada 2 kereden çok yapmıyorum mastürbasyon, çünkü mastürbasyondan sonraki temizlenme,duş alma filan gözümde çok büyüyor, boşver diyorum sakin ol :D pis bi insan olsam haftada 4-5 kez yapardım ama.
2008 yılında mutlu ve düzenli bi seks hayatın olması için;
1-sevgilin ya da fuckbuddy'n olması (olmazsa olmaz şartımız)
2-sana ya da ikinize ait beraber yaşayacağınız bir ev olması gerek.

e bunlar da kolay işler değil.yeterince para kazanıp kendi kiralık ya da mülk evine sahip olana kadar yaş 35 olur eğer ailen sana yardım etmezse.yolun yarısı :D bu yüzden de kimse 35i beklemeden, 25 yaşında evleniyor, sonra da monoton bir evlilik hayatı işte.

Ben şakasına söylemiştim, yoksa bu devirde sadece yatak için evlenebilmek için abaza ötesi olmak lazım, biraz da esrik akıllı.... :)

Maksadım Yakın Çağ'a kadar neredeyse dünyanın heryerinde sürdürülen erkek poligamisine dikkat çekmekti. Yunan, Roma, Bizans Osmanlı vb.... Osmanlı'nın durumu daha farklıdır o ayrı ancak sonuçta erkek poligamisi vardı ve sıradandı.

Maksadım dünyayı değerlendirirken perspektifin geniş ve derin tutulması gerektiği, bazen kendimizi incelerken bir bir çocuk bir uzaylı gibi en basit en pervasız soruları dünya tarihine kıyasla cevaplanmasına yol açmaktı....

Biliyor musunuz, ikinci dünya savaşı sonunda Amerika (Batı) Japonyaya zorla kültür enjekte etmeden önce Japonyada mastürbasyon çok normal sayılırmış ve kimsenin bundan utanmasına gerek yokmuş.

şu kesin olayın bir psikolojik boyutuda var ve testesteron hormonu yok tek meslela mutluluk hormonu bir eşle birlikte olduktan sonra bence hissedilir ölçüde bir salgılanişi söz konusu:D e tabi diğer hormonlarda psikolojik yönten etkileniyordur ama tıp daha bukadar ilerlemedi bu konu çözülemiyor:D

Fazla masturbasyon kötü biliyorum. Bodye ne kadar etkisi olur bilmem ama vücutta ani bir glikoz kaybı yapıyormuş ve 3günde bir yapılması gerekirmiş kandaki testesteron oranını azalttığı için daha yumusak nesillerin oluşmasını sağlar fln diye bi yazı okumuştum. Onun yalancısıyım...

bende bildiğim bir bilgiyi yazayım..masturbasyondan sonraki yorgunluk hali vücudun aşırı enerji tüketiminden değil endorfin salgısından kaynaklanıyormuş..

Çok yazılıp çok çizilmiş bu konu hakkında ancak, kadın ve erkek bireylerin cinsel ilişki-masturbasyon fazla yapmaları gayet normaldir. Zira seratonin ve endorfin gibi insanın kendisini en iyi hissetmesini sağlayan hormonların yapımı özellikle cinsel ilişki esnasında yükseliyor. Ayrıca kabaca tabirle cinsellik doğal bir uyuşturucudur.yaratıcı tarafından canlılara hediye edilmiş ve mutluluğun en büyük nedenidir diyebilirim. Masturbasyonun çok yapımı önerilmez. Bununda sebebi bağımlılık yaratıyor oluşudur.

Yalnız her zaman için gerçek birliktelik insanın kendisini son derece mutlu ve iyi hissetmesini sağlayacaktır.

Haftada her gun masturbasyon yapmak fizyolojik açıdan zarar vermesede, ruhsal açıdan buyuk zararlar verebiliyor. Ayrıca, her zaman sizi arzulayan ve sevdiğiniz karşı cins, kol hareketlerinizden yüzlerce defa tatmın olmanızıda sağlar.

Cinsel ilişki doğal bir uyuşturucu ve sakinleştiricidir.

nekadar doğrudur bilemem ama fazla masturbasyonun hatta masturbasyonun unutkanlığı artırdığı söylenir..bilimsel tarafı nedir bilmiyorum..hormonal bir durum olabilir..

adrenalin için de tam tersi söylenir..ani korku yada sinir anlarınında yükselen adrenalin salgısından hemen önceki an asla unutulmazmış mesela..

Haydar Dümen gün aşırı yapılabilir diyor yazılarında.Masturbasyona fazla bağlanınca kadınlara olan ilgi azalabiliyormuş. :S
Günde 4-5 kere yapıyorum diyenlere hayret ediyorum gerçekten. :D

bend antremandan 2-3 saat sonra faln , antreman yorgunlugu geçtikten sonra acaip bi istek oluyor , kendimi zor tutuyorum bazende tutamıyorum :D

Back
Yukarı