Masturbasyon?

emrah dedi:
hıc sorma abı ya bılmıyom enerjı doluyum body buıldıng yetmedı break dans ta yapmaya basladım :p

yakışır kardeş,bende bi ara uğraştım break dance la 1.5 sene kadar vücut içinde çok iyi olur emin ol..ama dinlenme olayını halletmen lazım bence,çünkü bb kadar yorucu bişey..

flash dedi:
Saydam Usta ilk önce konuyu doğru yere yazdığımdan eminim :lol: hazır bu konu açılmışken aklıma gelen bir şeyi sorayım sizlere antrenman yaptıktan sonra Banyoya girdiniz duşunuzu yaparken Manitanız aklınıza :D geldi bir zar attınız güzeLce çıktınız duştan bunun bir zararı varmı bu 1. soru 2. soru Tabi bunun bir versiyonu daha var manitanız aklınıza gelmedi hatun direk karşınızda :evil: Bide öyle yaptık ne olur ? Saygılar

birincisi masturbasyon ve eşli sex arasında fark vardır biri diğerine göre çok daha fazla efor sarf etmek ister buda enerji kalori vs vs harcamaktır flexor yazmış zaten 6 saat önce ve 6 saat sora olmalı diye evet idmandan 6 saat önce ve 6 saat sora bile manitanızı aklınıza ancak getirmelisiniz yani ha bide yorucu bir idmanda eğer gerçekten hakkını vererek çalışmışsanız ağır ve sert girmişseniz ve vücuttaki kanın büyük bir bölümü çaılştığınız adale gruplarındayken pipinin kalkmasıda biraz zor zenaaattır :D yada idmanın hakkını vermiyorsunuz beyler eliniz işte gözünüz oynaşta olmasın girin 1 saat idmanınızı yapın o 1 saati boşa geçirmeyin sadece idmana konsantre olun bu çok önemli çok ağır girecekseniz bile gözlerinizi kapatıp konsantre olmadığınız zaman nefesi dengelemediğiniz zaman herzaman bastığınız kiloyu kaldıramazsınız bu da bir gerçek konsantrasyon bu sporda vardır

flash dedi:
Saydam Usta ilk önce konuyu doğru yere yazdığımdan eminim :lol: hazır bu konu açılmışken aklıma gelen bir şeyi sorayım sizlere antrenman yaptıktan sonra Banyoya girdiniz duşunuzu yaparken Manitanız aklınıza :D geldi bir zar attınız güzeLce çıktınız duştan bunun bir zararı varmı bu 1. soru 2. soru Tabi bunun bir versiyonu daha var manitanız aklınıza gelmedi hatun direk karşınızda :evil: Bide öyle yaptık ne olur ? Saygılar
antremandan hemen sonra yapmak demek antremanı boşa yapmak demek tir
zaten yıkım haline olan vucuda anca boyle suikast yapılır

Nedenini anladım !!!

Demekki benim ağır gelişmemin sebebi buymuş :D Şaka bir yana herşey zayıflıktan metabolizmam çok hızlı ve günde 20 litre su içiyorum belki inanmayabilirsiniz bide yemek yemem gereken derecede yiyemiyorum :cry: bide sex olayına girsek tamamen çökerim bu arada kendi resimlerimi yeni bir başlık altında açtım bakarsanız sevinirim :)

Re: Nedenini anladım !!!

flash dedi:
Demekki benim ağır gelişmemin sebebi buymuş :D Şaka bir yana herşey zayıflıktan metabolizmam çok hızlı ve günde 20 litre su içiyorum belki inanmayabilirsiniz bide yemek yemem gereken derecede yiyemiyorum :cry: bide sex olayına girsek tamamen çökerim bu arada kendi resimlerimi yeni bir başlık altında açtım bakarsanız sevinirim :)

Şaka değil mi bu?

hakikaten en çok 20 litre 15 ile 20 litre arasında değişiyor doktora gittim ne gizli şekerim var nede normal şekerim turp gibiyim ama küçüklüğümden beri çok su içermişim süt yerine su bile içtiğim oluyormuş :D konuyu sapıtıyoruz bağıracaklar galiba :D

flash dedi:
hakikaten en çok 20 litre 15 ile 20 litre arasında değişiyor doktora gittim ne gizli şekerim var nede normal şekerim turp gibiyim ama küçüklüğümden beri çok su içermişim süt yerine su bile içtiğim oluyormuş :D konuyu sapıtıyoruz bağıracaklar galiba :D
yani şimdi sen bir damacana sumu içiyorsun günde vay be 8)

oha diyorum arkadaşlar..Kusura kalmayın da bişey soracağım arkadaşa bunun vücuda herhangi bir zararı olmazmı yaw.Ne bileyim doktorlar tamam çok su tüketin diyorlarda bu kadarını bünye kaldırırmı... :o :o

adrenalinshot dedi:
oha diyorum arkadaşlar..Kusura kalmayın da bişey soracağım arkadaşa bunun vücuda herhangi bir zararı olmazmı yaw.Ne bileyim doktorlar tamam çok su tüketin diyorlarda bu kadarını bünye kaldırırmı... :o :o
olmaz olur mu yaa?? hucreleri patlatacak adam..
ben askerde 13 lt icmistim bi gun.. zaten 25-30 kez tuwalete cıkıosun gunde .. bi dfe ne mineral kalıo ne vitamin....
ne kas olur ne de baska bisey :)

flexor dedi:
Çok geyiğe vuruyosunuz ama ciddi anlamda bi öğrencimin sorunuydu ve tanıdığım bir profösör e sordum antremandan 6 saat önce veya sonra olması gerektiğini öğrendik...

Flexor merhaba
Bu bahsettigin yıkım fiziksel yorgunluktan dolayı mı? yoksa Testestorone seviyesindeki düsüsten mi kaynaklanıyor?

Saygılar

Hehe bu konunun 14 Şubatta yeniden canlanması tesadüf mü acaba? :)
Benim de aklıma bir soru gelmişken sorayım, masturbasyon testosteron seviyesini düşürüyor ve vücut bu eksiği gidermek için üretim yapıyor. Peki eğer biz fazla mastürbasyon yaparsak(antrenman yapmadığımız günlerde), vücudumuza bu şekilde antrenman yaptırmış olmazmıyız? Normaldeki testo seviyemiz yükselmez mi?

Pump Forever dedi:
flexor dedi:
Çok geyiğe vuruyosunuz ama ciddi anlamda bi öğrencimin sorunuydu ve tanıdığım bir profösör e sordum antremandan 6 saat önce veya sonra olması gerektiğini öğrendik...

Flexor merhaba
Bu bahsettigin yıkım fiziksel yorgunluktan dolayı mı? yoksa Testestorone seviyesindeki düsüsten mi kaynaklanıyor?

Saygılar
her ikiside zaten birbirine baglılar :D

flexor dedi:
Pump Forever dedi:
flexor dedi:

Flexor merhaba

Saygılar
her ikiside zaten birbirine baglılar :D

Ok flexor teşekkür ederim .. Yusuf Yılmaz bana her sabah 50 gr fıstıgın etkin bir sekilde testo seviyesini arttırdıgını soylemisti. harcadıklarımızı yerine koyalım bari...

Benim asıl sorum masturbasyonun vucüt gelişiminde ve kilo alımında yararlı ve zararlı öğeleri varmı var ise nelerdir lütfen aydınlatırsanız memnun kalırım

Beyler konuyu başından beri okudum baya bi güldüm espiri ile karışık güzel bi söyleşi olmuş.
Öncelikle bu formda bu tarz konuların açılması beni şaşırttı yani ne kadar güzel böyle konuşuyosunuz, daha doğrusu böyle şeylerin konuşulmasına izin verildiği için öncelikle ben site adminlerine teşekkür etmek istiyorum.
Neyse fazla vaktinizi almadan konuya girmek istiyorum. Şimdi mutlaka sexde masturbasyonda insanda belli bir enerji ve güç kaybına sebep olur, ama bi insanın sex hayatı çok önemlidir daha doğrusu sporcuların sex hayatı çok önemlidir ve belirli periyotlarda mutlaka düzenli sex yapılması lazımdır.(fazla abartmamak veya çok az yapmamak şartıyla). ama gel gelelim masturbasyona yani tamam katılıyorum masturbasyon sex kadar enerji kaybına yol açmaz ama sonuçta insan vucüdu sex'in verdiği o tadı alamaz, Uzun lafın kısası arkadaşlar haftada ortalama 4 gün spor yapan bi sporcu , haftada kaç defa masturbasyon yapmalı (maxsimum)???
Masturbasyon yapmanın kilo almayı belirli bi seviyede engelleye bilir mi? eğer engellerse bu gözle görünür seviyedemi olur?

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.!

Aynen ben de okudum tüm yazıyı ama hala kamyon devirme hususunda bi karara varılamamış.Vücut bunu kendisi belirler zaten,vücudu dinleyip ihtiyaç duyduğunda yapılmalı 2-3 günde 1 ideal mesela :) Açıkçası ne bu konularda ne de beslenme konularında çok ince hesap değilim ama gelişimim 10 numara devam ediyor,biraz akışına bırakmalı,fazla hesaplara girilmemeli :D

zfrskr dedi:
Aynen ben de okudum tüm yazıyı ama hala kamyon devirme hususunda bi karara varılamamış.Vücut bunu kendisi belirler zaten,vücudu dinleyip ihtiyaç duyduğunda yapılmalı 2-3 günde 1 ideal mesela :) Açıkçası ne bu konularda ne de beslenme konularında çok ince hesap değilim ama gelişimim 10 numara devam ediyor,biraz akışına bırakmalı,fazla hesaplara girilmemeli :D

Katılıyorum..

Bu konuda bir erkeğin alışkanlıklarını değiştirmesi, yani her gün asılan birine haftada 3 güne indir demek pek işe yaramaz, aslında gereklide değil bence, bununla beraber flexor son sözü söylemiş zaten 6 saat önce ve altı saat sonra, gerçi bu sınırlama fazla acımasız gibi geldi bana böyle bile olsa artık neye dikkat edeceğimiz hakkında kulağımıza küpe olur en azından.

abi benim asıl içimi acıtan şey boşa asılıyoruz yani hiç bi icraat yok boşuna hem asılıyoz hem enerji kaybediyoz ama hiç olmazsa sex yaptığın zaman bi hatunla bu işi yaptığın için hiç olmazsa boşa gitmiyo yani zevkinide alıyosun adam gibi :) neyse bu biraz daha teknik bi bakış açısıydı HERKESE BOL ŞANS :lol:

Back
Yukarı