mega mass 4000 ın fıyatı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan werte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Re: evet hardline tr de tek çaremiz!!!

yakında ttüm ürün portfoyu ile prolife isimli bır marka pıyasaya gırıyor.şu anda kısıtlı urunler ile zaten satışta.tamamen yerli üretim.fiyatlar hard line ile kıyaslanınca hemen hemen yarı yarıya.9 farklı çeşit proteın tozu ve 90'a yakın urun ile girmeye hazırlanıyor.Bilginize...

guardbody dedi:
yakında ttüm ürün portfoyu ile prolife isimli bır marka pıyasaya gırıyor.şu anda kısıtlı urunler ile zaten satışta.tamamen yerli üretim.fiyatlar hard line ile kıyaslanınca hemen hemen yarı yarıya.9 farklı çeşit proteın tozu ve 90'a yakın urun ile girmeye hazırlanıyor.Bilginize...
Ya biraz kafam karıştı guardbody :) .Biraz daha detaylı anlatırmısın..Eğer kaliteli ise bu süper olur!!!
Düşünsenize 30 - 40 ytl ye 1-1.5 kg protein tozu!!!!! Tek kelimeyle mükemmel :)

merkezinden bilgi istedim.ürün portfoyu çok yakında tamamlanacak dedi.bakanlık onaylı belgeleri,öçlçüm sonuçlarını falan gonderecekler bır aksılık omazsa.oldukça iddialılar.almanyadaki baska bir suplament fırmasından buyuk yardım alıyorlar.zaten yanılmıyorsam şu anda ecydysone satışını sadece onlar yapıyor.kalite denenmeden bilinemez.ben türkiyede satılan iki markayı rezil buldum.bunuda denedıkten sonra yorum olarak ınternete yazacagımı kendılerıne zaten belirttim.bekleyıp gorecegız.

Guardbody simdi, kisaca bir arastirdimda, bahsettigin ürünün sitesi sunlari diyor:

Ecdysone BCAA toz ile beraber kullanıldığı zaman en iyi etkiyi görebilirsiniz ve bu arada bol protein içeren gıdalarda alırsanız yaklaşık bir haftalık bir kullanım sonunda dierkt kas olarak 3 kilo almanız içten bile değil.

Ben güldüm sizleri bilemem, umarim böyle yalanlarla satis yapmayi denemezler sonra hüsran olur.

evet.boyle bır acıklamaları var.hatta iddia boyutunda.ben creatın ve proteın tozu dısında bır urun kullanmıyorum.bunları deneyip etkilerini yazmakla belki bıraz yardımım dokunabilir herkese.

en son hediye gelen tozlarımı bitiremediğimden olay başladığı gibi bitti.hatta siteleri bile açıkmı değilmi diye kontrol etmedim.spordan uzak kalınca böyle oluyor malesef.

Back
Yukarı