mehmet öz ün söylediği...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boran90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

boran90

Üye
bugün adamın programını izliyordum. tricepsin ordaki yağlanma için bitane triceps egzersizi gösterdi. ama bu bölgesel yağ erimesi olmuyo mu. ama olmaması lazım öyle bişeyin en azından bunu bliyorum sanıyodum. ama ona inanasım geliyo şahsen:D

mehmet öz çok bilgili bir uzmandır eminim gösterdiği harekette mutlaka bir bildiği vardır emin ol.mesela o gösterdiği hareketi yapınca yıne vücut genel olarak yağ yakıyo ama daha çok yağ yakımı yoğunlu arka kola vuruyo olabılır ...

Hareketi bizimle paylaşırsan sevinirim.

Arkadaşlar triceps yağları ilerlemiş yaşı olan bayanlarda görülür. Alt taraf sallanacak kadar yağlanır. Erkeklerde bu yağ birikmesi göbekte olur. Yani siz o bölgenin yağlanmasından endişe duymayın, göbeğe bakın. Bunu kim mi dedi? Dr. Oz :)

Yanlış anlamışsınız tricepsleri toplamak sıkılaştırmak için dedi..mesela göbekli olsanız bile mekik çekerseniz belli bir süre sonra karnınız gerilir ve daha düzgün durur buda onun gibi birşey yaşlanınca tricepsten sarkan yağ değil et sarkar onuda triceps hareketleriyle toparlarsınız bir nevi kasla doldurursunuz..

mehmet öz fitness eğitmeni değil. bir bölgeyi çalıştırarak oradaki kas yoğunluğunu arttırıp, daha gergin bir görüntü elde etmeyi, yağlı görüntüyle savaşmak için bir çözüm olarak önermiş olabilir. bu bölgesel olarak yağ yakılabileceği anlamına gelmiyor.

baya sağlıklı ve fit eğer çakma bilgiler vermeyip kendi uyguladığı şeyleri söylüyorsa ki %99 buna eminim. adamı dinlmekte fayda var

adam fit tabi beslenmesine cok iyi dikkat ediyor ve gunluk mekik sinav barfiks rutini var diye biliyorum. gunluk yaptiginin aynini yapsak bizde oyle oluruz zaten.

benim de en çok sevdiğim triceps hareketidir.

2 bench arası kucakta olabildiğince ağırlıkla dips

Back
Yukarı