• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Mehmet-18 3 Ay Bitti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rocky55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar;
Arkadaşlar ben body de 3 ayımı doldurdum. Spor salonuna gidiyorum, herhangi bir ek besin kullanmıyorum. Yaşım 18, 1.82 boyundayım, başlamadan önce 70 kg dım, 3 ay sonun da 77 kg oldum. Çalışma programım ilk 2 ay, haftada 4 gün, bu günlerde de bütün bölgeleri çalıştırdım. Son 1 ayda da haftada 4-5 gün maksimum ağırlık bastım ama programı 3 güne ayarladım her antreman günün de farklı bölgeleri çalıştırdım.

Eklentiler

• 10495509.jpg
    10495509.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 598
  • 10524409.jpg
    10524409.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 531
  • 18497671.jpg
    18497671.jpg
    219,9 KB · Görüntüleme: 566
  • 19495104.jpg
    19495104.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 549
  • 36504630.jpg
    36504630.jpg
    190,8 KB · Görüntüleme: 539
  • 55512432.jpg
    55512432.jpg
    148,1 KB · Görüntüleme: 550
  • 56390692.jpg
    56390692.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 481
  • 66380388.jpg
    66380388.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 458
  • 66553452.jpg
    66553452.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 464
  • 70740892.jpg
    70740892.jpg
    120,7 KB · Görüntüleme: 616
İyi yoldasın diyebiliriz ancak spora başlarken ölçülerin nasıldı tam olarak bilemiyoruz.3 ayda ne kadarlık bir gelişme sağladın onlara bakmak lazım.Ancak bir nokta dikkatimi çekti.Göğüs aranda bir şekil bozukluğu var gib geldi bana.Doğuştan mı bu şekilde?

Yağsız bir vücudun var bu arada.Bu yüzden iyi beslenip antremanların hakkını verirsen ileride iyi bir vücuda sahip olabilirsin.

Gelişiminiz gayet başarılı. 3 ayda iyi işler başarılmışa benziyor.

Son düzenleme:
Ayrica Başlamadan Önce Kollar 31.5 cm Şimdi İse Kollar 35 cm Ğöğüs Belli Olmayacak Kadar Azdi.Kanat Hiç Yoktu.

Benimde Oralar Dikkatim Çekdi Ama Doğuşdan Değil Ğöğüsler Çikmaya Başladıkdan Sonra Oralar Belli Olmaya Başladi Duzgunde Çalişiyorum Ama Sebebini Anliyamadim Yardimci Olursaniz Sevinirim.

Son düzenleme:
Dostum gayet başarılısın tebrik ederim ;) Özellikle kolları ve göğsün yan duvarlarını beğendim. Göğüs şeklinide dert etme hacimlendikçe düzeleceğini düşünüyorum ben. Basarılarının devamını dilerim.

gerçekten iyi gelişme dostum dogru yol üzerindesin aman sakın şerit değiştirme
bide o gögüsler şeyden dolayı olmuştur
bench press ve incline yaparken geniş tutuş çalıştıgından olmuştur.
bence daralt gittikçe oldugu gibi ortaya vursun ...........
1.5 ay bilemedin 2 aydada kendini gösterir kapanır orası

yaşın 18 doğru yoldasın çalışmaya devam et çok ta iyi yerlere geliceksin,kendine güvenin hayata bakışın herşeyi değiştirecektir bu spor sakın bırakma ve devam et

vucudun gayet güzel 3 aya göre göğüslerde tutuş açısındanmı bilmiyorum ama üst göğüs eksiğini kapatınca onlarda simetrisine kavuşacagına inanıyorum iyi gidiyosun başarılar....

yani söyle söylenebilir ilk halin göz önüne alındıgında 7 kg ve 3,5 cm kol ölcüsü büyük basarıdır öncelikle tebrik ederim boyunun cok uzun olması dezantaj ama 5 kg daha alırsan süper olacaksın ama gayet basarılı aynen devam

Doğru söylüyosun bench press de geniş tutuş yaparak çalışıyordum ama daraltmaya başladım inşallah etkisini kısa zamnada görürüm...

Arkadaşlar siz ce ben protein tozu ve aminoasit kullanmalımıyım yoksa daha erkenmi ne zaman kullanmaya başlamalıyım. Kullanırsam hurdline whey kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl.

acelen yoksa ilk 6 ay supplementsiz öneriyorum .

Kilo az olunca gelişimde çabuk oluyor. Ancak sadece buna bağlamamak lazım tabi düzenli çalışmışsın, tebrikler.

arkadaslar yorumlarınız için teşekkürler.
bodyforumtr sayesinde çalışmalarıma yön verdim.
Birde kollarım 35, kolları 40 yapmam ve göğsün ortasını doldurmam ne kadar sürer. trapez ler ne kadar sürede şişer ve trapez için maksimal gelişme hangi çalışmayla olur.

bu yoruma katılıyorum..

pardon .bu yoruma demek istedim ..Herkes yaptığı şeyin meyvesini önce almak ister.Böyle tavsiye olmaz.İlk 6 ay beslenmen yeterli gelicektirthums:Supplement kullanmana gerek yok ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes yaptığı şeyin meyvesini önce almak ister.Böyle tavsiye olmaz.İlk 6 ay beslenmen yeterli gelicektirthums:Supplement kullanmana gerek yok ;)

bencede en iyisi bu şekilde iyi gelişme söz konusubench_O

öncelikle vucut yapın çok iyi bunun kıymetini bil
iyi bir vucut yapmak istiyorsan sabır ve disiplinden taviz vermemen gerekiyor kendine en az bir - birbucuk yıl zaman vermelisin
zamanla çok iyi bir vucudun olacağına eminim
iyi yoldasın thums:

Back
Yukarı