Mekiğe devam mı?

salonda ziyadesiyle karın hareketleri yapıyorum ama okuduğum yazılardan ötürü aklıma şöyle bişey geldi; benim fazlaca göbek sorunum var. hem yanlarım hem de göbeğin maşallahı var. acaba mekik hareketleri yapmam bana faydadan çok zarar mı getiriyor? kardiyo yapıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum ama şu için diyorum kardiyoya daha da ağırlık verip mekik hareketlerini bi süre yapmasam mı? çünkü böyle yapınca sanki göbeğin daha kötü bi götüntüye dönüşeceğini düşünüyorum. gelişmeye çalışan kasların göbeği daha da şişirmesi gibi vs.. ne dersiniz mekiğe tamam mı devam mı?

tabii ki de devam etmelisin sakın ha bırakma. istersen bir ay bırak da neler oluyor bir gör nasıl gelişme kaydedemiyeceğini anlarsın o zaman

mekık en önemlısı zaten toparlıyor karın bolgesını şekle sokuyor alttakı kas tutuyor hemen şişmez mekıkle gıbek merak etemyın ehmde ne akdar sıse bılır kac yıllık body yapanlara akın şişmişmi mekıkten karın bolgelerı? bızım salında obez cocuk var kosamıyor yuruyebılıyor sadee ona bıle mekık yaptırıyor hocalar hocamız 25 senelık hoca ve mekık e cok onem verıyor sakın bırakamyın sonra sarkma olur

Back
Yukarı