Mekik göbek mi eritir kas mı yapar gerçeği nedir?

Geçenlerde araştırırken Behlül ( Kıvanç)'ün yaptığı kaslara ve diyetisyenlerinin söylediklerine göz attım. Site şu isteyen bakabilir :

w ww.dipnot.tv/12393/Kivanc-Tatlitug-kaslarinin-mucidi-kaslarin-sirrini-acikladi-Kivanc-o-hale-gunde-500-mekikle-geldi.aspx

Diyetisyenin 2 sözü çok dikkat çekici ve tartışmaya meyilli :
1-) Kıvanç o karın kaslarına günde 500 mekikle ulaştı

2-) Beslenmesini değiştirdik CARDİO hiç yapmadık

Bu diyetisyene göre sadece mekik ve doğru beslenme ile göbek eritilip kaslar ortaya çıkartılabiliyor . Bu doğru mu ?

Evet doğru, karın çalışarak oradaki kaslar gelişiyor düzgün diyetle de karnındaki yağları yaktığın an ortaya çıkıyor kaslar, mekik karındaki yağları eritmiyor yani kasları geliştiriyor, yağları eriten diyettir, kardio yapma zorunluluğu diye birşey yok zaten kardio yapmazsın daha sıkı diyet daha sıkı antreman yaparsın yakarsın gene yağını ama kardio yaparsan daha kolay olur diye düşünüyorum

Bütün karın hareketlerini denedim benim vücuduma en iyi gelen hareket sehpada mekik.3 * 60 yapıyorum çok işe yarıyo.

Geçenlerde araştırırken Behlül ( Kıvanç)'ün yaptığı kaslara ve diyetisyenlerinin söylediklerine göz attım. Site şu isteyen bakabilir :

w ww.dipnot.tv/12393/Kivanc-Tatlitug-kaslarinin-mucidi-kaslarin-sirrini-acikladi-Kivanc-o-hale-gunde-500-mekikle-geldi.aspx

Diyetisyenin 2 sözü çok dikkat çekici ve tartışmaya meyilli :
1-) Kıvanç o karın kaslarına günde 500 mekikle ulaştı

2-) Beslenmesini değiştirdik CARDİO hiç yapmadık

Bu diyetisyene göre sadece mekik ve doğru beslenme ile göbek eritilip kaslar ortaya çıkartılabiliyor . Bu doğru mu ?

Sanırım eksik okudun makaleyi.Evet hiç kardiyo yapmadık ama bol bol squat çalıştık diyede eklemiş Tony Hill.Bilindiği gibi squat en çok kalori yaktıran çalışma şekli ve testesteron ile büyüme hormonu salgısınıda en çok arttıran çalışmaların başında geliyor bu sayede başarıya ulaştık diyor.

Son düzenleme:
Sıkı bir diyetle de istenilen vücuda ulaşılabilir. Kardiyo şart değildir.Buna örnek olarak 2009 MrOlympia Dexter Jackson kardiyo yapmadığını belirtmiştir . Squat ağır kilolarla yapıldığında doğrudur yağ yakım hızını ve büyüme hormonu salımını artırır

Back
Yukarı