Mekik hakkinda

Arkadaşlar kuzenimle iddaya girdim mekik çekmek göbek yağini yok eder diyo ben de hayir sadece kaslari çaliştirir diyorum hangimiz hakli ?

Kardiyo niyetine saatlerce belirli bir tempoda çekilerek vücut yağ oranı düşürülebilir ve göbek eritebilir ama bunu bahsettiğin o arkadaşın bile yapmaz, pratikte mekik sadece kasları geliştirir.
İddaayı sen kazandın.thums:

Aslında ikinizde haklısnız.Ama göbeği eriten daha iyi yöntemlerde var.Benim bi arkadaşım vardı baya göbeği vardı çocuğun karnına dokunuyorum taş gibi eritmeye fazla etkisinin olduğunu düşünmüyorum.

Mekik:
kasları geliştirir
kaslar çalıştığı için yağları eritir

ayrıca elini kaldırmak bile vücutta çok düşük miktarda yağ yakımına sebep olabilir mesela antremanın bitti duş alıyorsun musluğu açarken yağ yakıyorsun ama çok az bi miktar gözle görülür değil yağ yakmaz diye bir şey yok 10 dakika vücudundaki karbonhidratlaır kulalndıktan sonra yaptığın her olay düşünmek uyumak vs. her şey yaktığın kaloriler sana yağ kaybettirir taa ki bi dhaaki karbonhidratları alana kadar

AkrepHan ;

Seni tebrik ediyorum..biz şimdiye kadar ne boş işlerle uğraşmışız,yarından tezi yok carido'ya başlayacaktım direk iptal ediyorum...ağırlığı mekik hareektie vericem.

Back
Yukarı