Mekik Programı Tavsiye

Arkadaşlar selamlar 1 yıldır salona gidiyorum bir sorum olucaktı spora haftada 3 gün salı perş cumartesi gidiyorum salı ve cumartesileri 4x40 mekik çekiyorum karın kaslarım belirginleşmeye başladı ancak salondan bir arkadaş bir öneride bulundu 40 tekrar yerine agırlık alıp 20 tekrar yapman daha faydalı olur diye doğrumu bu ? İyi forumlar...

Abs de diger kaslar gibi, bbelirginlestirmek buyutmek icin calistirmak gerek, benim takildigim mekik oldu, bele ve boyna siri yuk bindiriyor ve yanlis yapilmaya acik..
Alternatifleri denediniz mi
Plank
Barda asili diz cekme, veya ayaklari bara degdirme
Sirt ustu yatip bacaklari 90 derece kaldirma indirme

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

alternatifleri denemnedim hocam gerek duymadım ama salondakı arkadas agırlıkla yaparsan daha faydalı olur dediği için kafama takıldı

Mekik bir kenara, Plank ve çeşitli varyasyonlarından kendinize 5-6 dklık bir program hazırlayın Farkı göreceksiniz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum maalesef izlediğin yol yanlış.Mekik çekmek ilk olarak karın kaslarını bacağa bağlayan gelişme göstermeyen iç kasları aktive eder.Senin üst karın kasları için ağırlık ile Crunch hareketi,alt karın kasları içinse Leg Raises hareketi yapman gerek.3 er setten 20 tekrarı geçmeyecek şekilde yapmanı öneririm.20 tekrarı zorlayacak ağırlıklar seç.Bu tekrar sayısını geçtiğinde kardiyovasküler sistemin aktif oluyor çünkü performans çalışması gibi etkiliyor vücudunu.Umarım dikkate alırsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dostum maalesef izlediğin yol yanlış.Mekik çekmek ilk olarak karın kaslarını bacağa bağlayan gelişme göstermeyen iç kasları aktive eder.Senin üst karın kasları için ağırlık ile Crunch hareketi,alt karın kasları içinse Leg Raises hareketi yapman gerek.3 er setten 20 tekrarı geçmeyecek şekilde yapmanı öneririm.20 tekrarı zorlayacak ağırlıklar seç.Bu tekrar sayısını geçtiğinde kardiyovasküler sistemin aktif oluyor çünkü performans çalışması gibi etkiliyor vücudunu.Umarım dikkate alırsın

Sent from my iPhone using Tapatalk
teşekkür ederim hocam dikkate alacağım hyper extension hangi bölge için etkili karınla alakası varmı onuda yapıyordum 1 gün

Back
Yukarı