Mekik sonucu & Tavsiyeleriniz çok çok önemli.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ram55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç kilo vermem lazım ?

• Total voters
    1
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ram55

Üye
Bugüne kadar kaç tane konu açtıysam hepsi ya kilitlendi ya da silindi yetkili arkadaslardan bu konuma izin vermelerini rica ediyorum.
Yaklaşık 4-6 ay arası çalışıyorum , şimdilik sadece bel bölgesinin resmini attım. Evde çalıştığım için ne düzgün çalışıyorum , ne de düzgün tam anlamı ile besleniyorum.

Boy : 1.64
Kilo : 64-66
Bel ölçüsü : 84
Günde 50-100 mekik çekiyorum ve ip atlıyorum yanında kol omuz ve göğüs çalışıyorum. Evde çalıştığım için pek fazla verim aldığım söylenemez. ( yakşalık 1 ayda 500-1000 arası mekik çekmişimdir )
VE BU BEL BÖLGESİNDEKİ YAĞLAR SARKMALARDAN NEFRET EDİYORUM BAKLAVALARI ÇIKARMAK İSTİYORUM !!
Şimdi okul olduğu için pek fazla diyet programı yapamasamda.
Sabah = 1 şişe su + simit
Öğlen = Evde öğlen ne yemek piştiyse ( EKMEK YOK YA DA AZ )
Akşam = Evde ne piştiyse ( pilav , et , fasulye , ıspanak ) gibi yemekler , ( EKMEK YOK YA DA AZ )

Sorum ise şu : Benim baklavaları çıkarmak için ve bu resimlerde ki sıkıntı bölgeleri gidermek için acil olarak ne yapmam lazım ?
YEMEK TAVSİYELERİNİZİ , PROGRAM TAVSİYELERİNİZİ , VE YAĞ YAKICI ALMALIMIYIM ? BU KONULAR HAKKINDA BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.
VE YEŞİL ÇAY ALDIM , EKMEĞİ TAMAMEN KESİP ÖĞÜNLERDE YEDİĞİM MİKTARI AZALTIP + YEŞİL ÇAY ALARAK KİLO VEREBİLİRMİYİM ?
VE BU SIKINTILARI ATLATMAK VE İSTEDİĞİM GİBİ VÜCUT YAPABİLMEK İÇİN KAÇ KİLO VERMELİYİM ?

2014-03-19-1366fIKG0.th.jpg
2014-03-19-13674pxzt.th.jpg
2014-03-19-1368wFpri.th.jpg
2014-03-19-1369evMN8.th.jpg
2014-03-19-1370mw7D2.th.jpg
2014-03-19-1372vH3iK.th.jpg
2014-03-19-13740ZgCb.th.jpg
2014-03-19-13751AoYR.th.jpg
2014-03-19-1378oUaf1.th.jpg

1-Sarkmanın düzelmesi metobolizmanın hızına bağlıdır vücut zamanla kendini tamir edecektir.
2-Sarkmaların toparlanmasını hızlandırmak hiç HİT Cardio yani 40 dakika koşu ve yürüyüş ile karışık cardio yap.
3-Yağ yakıcıya gerek yok eğer motivasyon amaçlı tatmin edicekse termojenik yağ yakıcı alabilirsin.
4-Beslenme tavsiyesi istemişsin ketojenik diyet uygulayabilirsin.
5-Program tavsiyesi olarakda az ağırlık çok tekrar yap. Örneğin kol çalışıyorsun 4 set 12-12-10-8 şeklinde yap sıkılaşmanı sağlıyacaktır.
6-Karın programı istiyorsan p90x ab ripper programı var gayet etkili hergün antreman sonuna ekle özellikle alt karına yüklen.
7-Ekmeği tamamen kes işlenmiş ürün yeme.

1-Sarkmanın düzelmesi metobolizmanın hızına bağlıdır vücut zamanla kendini tamir edecektir.
2-Sarkmaların toparlanmasını hızlandırmak hiç HİT Cardio yani 40 dakika koşu ve yürüyüş ile karışık cardio yap.
3-Yağ yakıcıya gerek yok eğer motivasyon amaçlı tatmin edicekse termojenik yağ yakıcı alabilirsin.
4-Beslenme tavsiyesi istemişsin ketojenik diyet uygulayabilirsin.
5-Program tavsiyesi olarakda az ağırlık çok tekrar yap. Örneğin kol çalışıyorsun 4 set 12-12-10-8 şeklinde yap sıkılaşmanı sağlıyacaktır.
6-Karın programı istiyorsan p90x ab ripper programı var gayet etkili hergün antreman sonuna ekle özellikle alt karına yüklen.
7-Ekmeği tamamen kes işlenmiş ürün yeme.
Abicim 6 numarada verdiğin program ücretli bir program sanırım ?
ve 7 numarada ekmeği tamamen keserim. İşlenmiş ürün nedir abi ? yani tam olarak açarmısın?

Ve ve abi internette tam açıklaması yok , bu ketejonik diyet nedir abi ?

Abicim 6 numarada verdiğin program ücretli bir program sanırım ?
ve 7 numarada ekmeği tamamen keserim. İşlenmiş ürün nedir abi ? yani tam olarak açarmısın?
Program ücretli ama malesef bizim gibi durumu olmayan kişiler kaçak olarak internetten bulup indiriyoruz :) İşlenmiş derken paketlenmiş üründen uzak dur demek istedim herşeyi doğal tüket

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı