merak ettigim onemli bisi var

acc123

Üye
Ben bu spora askeri liselere hazırlanırken basladım yasım 15 6 ay evde 10 ve 5kglik toplamda 4 tane dumbelle programlı bir sekilde aksatmadan 6 ay calıstım , suan salona yazılalı 2 hafta oluyor ve hoca bana yeni baslayan programı yazdı hafif geldigini dusunuyorum

ßoy : 1.87
KiLo: 84-85
kol: 34-35 cm
omuz genisligi : 126 cm
bel: 95cm

Ben baska bir program kullansam daha iyi olmazmı ? sorum bu

simdiden tesekkurler :(

bende aynı sızın gıbı evde baslamıstım ama salonda alt yapı hazırlamak ıcın ılk 1 ay tum vucut calısıcak sekılde her bolgeye 1 hareket yaptırmıslardı sızde yapın zararı olmaz sonucda 2 hafta devam etmıssın 2 hafta kalmıs bıtmesıne acele etmeye gerek yok

salon ıle evdekı hareketler aynı degıldır sanırım salonda makınelerle farklı calısmıyormusunuz?

bende aynı sızın gıbı evde baslamıstım ama salonda alt yapı hazırlamak ıcın ılk 1 ay tum vucut calısıcak sekılde her bolgeye 1 hareket yaptırmıslardı sızde yapın zararı olmaz sonucda 2 hafta devam etmıssın 2 hafta kalmıs bıtmesıne acele etmeye gerek yok

salon ıle evdekı hareketler aynı degıldır sanırım salonda makınelerle farklı calısmıyormusunuz?

valla bugun normal antremana basladım ama cok kararsızım ya

Salonda varolan aletler farklı sisteme sahip olduğundan ilk önce bir alışma dönemi geçirmeniz gerekir, gereken sabrı gösterirseniz zaten değişecek.

'

iyi bakalım :)

Ya omuz ölçüsü 126 yazmışsın Omuzunu nasıl ölçüyorsun söylersen çok sevinirim çünkü ben ölçüyom 105 çıkıyo ama herkez bana omuzların geniş diyo Acaba benmi yanlış ölçüyorum anlamadım.

hocana önceden 6 ay ev çalışması yaptığını bahsettin mi?1 ayın boşa heba olmasın

Back
Yukarı