• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

merhaba üstadlar istanbuldan 17 yaşında vücut geliştiriciyim

istanbuldayım 1990 yılı doğumluyum 1.77.5 cm 81 kilodayım 2 sene önce can sıkıntısıyla başlayan spor bağımlılığa dönüştü yorumlar ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• murattt.JPG
    murattt.JPG
    14,4 KB · Görüntüleme: 875
  • murat 2.jpg
    murat 2.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 759
ikisi de aynı pozlar..
resim ekleme kurallarını okumamışsın..

insanların sağlıklı yorum yapmalarını ve resimlerinin kalmasını istiyorsan farklı pozlar eklemelisin..
resim ekleme kuralları

Son düzenleme:
Yaşına göre bence çok iyi. Bence bu sitede çok fazla bilgi var
istediğin vücuda ulaşabilirsin. Allah yardımcın olsun.Sabır sporudur çünkü..

diez arkadaşın dediği gibi pozlar aynı, değişik pozlar vererek daha iyi yorular alabilir ve netice sonunda nelerde daha yapman gerektiğini daha iyi alabilirsin. ama anatomi olarak iyi vucudun var.

başarılar dilerim

göğüsün kolların ve miden güzel ama sırtın ve omuzun için aynı şeyi söyleyemicem bide ölçülerin hakında bilgi veririsen buarada yaşıtız senle dostum tebrikler devam et

bence yaşa göre gayet güzel bi vücüt yapmıssın.fakat omuzlar çok eksik kalmış bence omuzlara yüklenmelisin biraz

evet sanırım deadlift mekik ve shoulder press yapmam gerekicek ve sanırım göğüs ve triceps kısımlarımda oldukça zayıf gibi gelio bana

buyukbad boy

zaten bu iş olacaksa bi kürle oluyor dostum başkası açmıyo vücut yapısını...... bu hırsla dewam edersen 30 unda olimpiya garanti olur benden demesi ki bende olimpiya hedefindeyim

Back
Yukarı