• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

merhaba arkadaşlar, azmin zaferini paylaşmak istiyorum.

arkadaşlar herkese merhaba, ben osmaniyeden katılıyorum. forumda araştırma adına eski fakat bu kısımda yeniyim. bu spora başlamadan önce 56 kilodan yukarıya çıkamadım. spor olarak thai box vb. sporları yapıp aradığımı bulamadım. fakat 4 yıl önce bu sporla tanıştım. ilk zamanlar yılda 4 ay gittim. şimdi ise aralıksız 18 aydır bodybuilding yapıyorum. öncelikli amacım tanışmak. umarım hem tanışır hemde bu spor konusunda bilgi ve yorumlarımızı paylaşırız. teşekkürler...

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar,

boy : 1.73 cm
kilo : 79 kg
bel : 82 cm
kol : 40 cm

en kısa zamanda daha yeni resimler eklemek dileğiyle...

Helal olsun tebrik ederim. Azmin sonu budur.
:) Yanlız sol kolun sağ koluna göre biraz geri kalmış. Sol kol üzerine biraz daha iyi konsantre olursan daha iyi olur.
Simetri olur. Güzel olur.
Saygılar.

kesinlikle katılıyorum düşüncene kardeş,

ne yaparsam yapayım sol koluma gereken rötuşu yapamadım. galiba sağ elimi kullanan birisi olarak sağ koluma gereğinden fazla önem veriyorum. eğer kilo problemi olan arkadaşlar olursa fikirlerimle yardımcı olabilirim. tabi kilo almak için denemediğim suplement ürünü kalmadı gibi.

tebrik ediyorum,vücudun gayet güzel (görebildigimiz bölge kollar,ama diğer yerlerde en azından iyidir.)kolları birbirine uydurursan görüntü açısından güzel olur.basarilar diliyorum

Gürsel halil merakımdan soruyorum steroid kullandın mı?Gayet güzel bir gelişme ben benzer bir gelişmeyi supplementle yakaladım tabi muhafaza etmek şart.Sadece supplementlemi yakaladın bu gelişimi.

sadece suplement değil, günde 22- 25 adet yumurta beyazı , yaklaşık 1 kilo tavuk eti, ve bol bol suplemet ile ancak. yani anlayacağın ne bulursam yedim.

23 kilo almıssın.. ama yakısmıs.. bence oran eksik buran eksikten cok, gelisme cok tatmin edici..
Ancak daha net resimler koymanı bekliyoruz daha spsesifik yorum yapabilimek icin... Tanısmak istiyorsan bizimle, yüzünü kapamamanı öneririm resimde, korkma hicbiyerde kullanmayız, boyle cok antipatik ve cirkin duruyor...

arkadaşlar bir yeni resim daha ekliyorum. ışık biraz yetersiz kaldı. en kısa zamanda daha net resimlerle yanınızdayım.
umarım site sakinleri ile en kısa zamanda kaynaşır ve bilgilerimizi paylaşırız... bulk dönemdeyim, fakat yaz sezonu acaba kilomu koruyabilecekmiyim. neyse eğer kilo alamayan veya bu konuda şikayetçi olan arkadaşlar varsa tecrübemi paylaşmak isterim. çünkü vücut yapısı itibariyle çok zayıf bünyeli idim. kemik yapım çok incedir. o yüzden kilo alma çok zor. fakat azimle bu işin de üstesinden geliniyor.

:) ewt bu resim daha ii keisnlikleee
ama daha aydınlık bi resim istioruz simdi.. yawas ywas tam kıwam bi resim bulacaksın :P

pump forever arkadaşıma ;

yavaş yavaş öğrenecez artık. resmin yüzünü kapatma olayı resim eklemeden önce mutlaka okuyun başlığı altındaki yazıya müteakiben kapatmıştım. bundan sonra kapatmam. umarım güzel arkadaşlıklar kurarız.

Halil,
Son resimde en göze carpan eksik Kanatların.. anladıgım kadarıyla Kanat we sırt antremanlarını cok hafif geciriosun.. Eger yapmıosan, mutlaka bartfix veya agır kilo öne ve enseye LAtpull yapman gerekior hemde her sırt antremanında..

hepsini ayni anda mi kullaniyorsun...

Back
Yukarı