Merhaba Sayın Üyeler

Merhaba;

Siparişinizle birlikte hediye edilen dijital kitap ürün açıklamalarında da belirtildiği gibi, Dijital kitaptır ve link olarak gönderilir.
Bunu kargo takip numaranızla birlikte göndermekteyiz. Mailin size ulaşmaması bizden kaynaklanmiyor. Büyük ihtimalle sipariş esnasında mail adresinizi yanlış girmişsinizdir veya spam fililtrenize yakalanmıştır. Anlaşılan; Hotmail, mynet, gmail.com tarzı mail büyük ihtimalle kullanmıyorsunuz.

Müşterilerimize her gün 10 larca mail gönderiyoruz. Bunun dışında 12 saat ten daha fazla açık olan Canlı destek hattımızla da irtibata geçip her türlü bilgiyi alabilirdiniz.
Ürün konusuna gelince biz Optimum Nutrition yetkili bayisiyiz. Şu ana kadar Optimum ürünleriyle ilgili herhangi bir şikayet almadık. Buradaki yorumları okuyarakta sadece sizin olumsuz yorum yazdığınızı görebilirsiniz.

Ürünlerin üzerinde Optimum Nutrition markası Türkiye Distribütörünün numarası yazmakta.
Bizden aldığınız Optimum Nutrition ürünleri diğer tüm yetkili bayilerden alabileceğiniz ürünlerden hiç bir farkı yoktur. Lütfen bu konu hakkında Distribütör firmayla irtibata geçiniz.

Lütfen [email protected] mail adresine farklı bir mail adresiyle mail atınız Dijital kitabımızı bu emaile cevap olarak göndereceğiz.

Son olarak Distribütörle görüştükten sonra ve bizimle irtibata geçtikten sonra tekrar burada yorumunuzu görmek isteriz

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Neksus Gıda Ticaret

Son düzenleme:
mail konusu da galiba benim mail adresimin ayarlarından kaynaklandı.internetteki forumlarda da araştırdım bazen ufak tad farkları olabileceği yazıyor.shaker ile değil de blender ile karıştırmayı denediğimde tadı diğer kutudakinin hemen hemen aynısı oldu.distribütörle de konuştum ve sahte veya kaçak olmasının mümkün olmadığı konusunda bana güvence verdiler..sorun çözülmüştür.ayrıca şikayetim konusunda çok duyarlı davrandıkları için de supplementler.com a teşekkür ediyorum

öncelikle herkeze merhaba,
dün siparişini verdiğim optimum nutrition %100 whey protein ve universal animal pump bu sabah elime ulaştı. öncelikle siparişlerin bukadar hızlı ulaşması beni oldukça memnun etti. ayrıca telefonla ulaştığım yetkili (Hüseyin Bey) ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgi vermesi ve her sorumu sıkılmadan itinayla cevaplaması benim supplementler.com'u tercih etmemdeki en büyük neden oldu.

teşekkürler

Tolga D.

ben ürün aldım gerçekten çok memnun kaldım hızlı teslimat hızlı kargo.. herkese tavsiye ederim. bundan sonra daha sık alışveriş yapacağımı belirtmek isterim.

Ufuk AKPINAR /ADANA

pazartesi gecesi almış olduğum ürün çarşamba gündüzü ulaştı(manisadayım),herhangi bir sorun olmadı,özellıkle alışveriş öncesi danışmanlık ve sonrası danışmanlık olarak ayhan bey gerçekten çok iyi ilgilendi,bundan sonrada aynı şekilde ilgileniceklerinden şüphem yok,supplementler.com a teşekkür ederim....

10 LBS optimum whey elime geçti gerçekten kaliteli bi ürün sipariş aşamasında bana yardımcı olan hüseyin beye teşekkürler+hızlı kargo:)

ürün çok hızlı ve sağlık bakanlığı bandrollü elime ulaştı teşekkür ederim

supplementler.com dan amıno drınk aldım hızmet super bundan sonra ılacları buradan alırım gercı yakınmıs bana kadkoyde yerlerı gıdıp bende alabılırım sanırım.

Telefonda görüştüğüm firma sahibinin gayet mütevazi ve kibar üslubu diğer tüm firma sahiplerine, satış elemanlarına örnek olmalı. Esnaflık denilen meziyeti profesyonelliği ile birleştirmiş kesinlikle. Ayrıca küçük hesaplar peşinde koşmadığını sormuş olduğum bir ürün sonrasında yapmış olduğu jestle ispatlamış bulunuyor. Kendisine buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar mecburen, esnaflıktan nasibini almamış insanlardan yapmış olduğum ve yapmak zorunda kaldığım (sadece supplement değil genel anlamda) alışverişlere üzülüyorum. Keşke o eski esnaflık zihniyeti tüm ticaretle uğraşanlara yayılsada herkes birbirine güvenir hale gelse. Ama maalesef herkesin gözü cebindeki paranda, bu durumda paranoyak haller kaçınılmaz oluyor.
Velhasıl çekinen arkadaşların kesinlikle gözü kapalı alışveriş yapabileceği bir yer supplementler.com.

ürün 1 iş günü içinde elimde oldu.. ayrıca hediyeler çok hoşuma gitti :) teşekkürler

öncelıkle herkese merhaba urunu sıparıs ederken bıraz tereddutteydım acıkcası telefonla ve onlıne gorusmede oldukca fazla ılgılendıler ve sıparıs ettıgım urun 1 gun ıcınde geldı ayrıca sıparısı verdıkten sonra msn ıle sıze haberler verılıyo kargoya teslım edıldı kargo nuımarası gıbı ve en son teslım alındıgına daır oldukca tıtız ve guvenılır calısıyolar calısanlara tesekur ederım ve herkezede tavsıye ederım saygılar thums:thums:thums:

gulitamin siparişini pazar gunu verdım pts kargolandı salı 10 da elime gecti kargo cok hızlı ve sıteden urun ler ve urun hakkında CANLI teknık destek cok ıyı herkese onerebilirim

Sormuş olduğum(-uz) , aradığım(-ız) bir ürünün ellerinde bulunmaması üzerine muadili olan başka bir ürünü kampanya uygulayarak sorduğum(-uz) ürünün fiyatına denk getirip biz sporculara sunması memuniyetimi(-zi) arttırmıştır.

Kendilerine 2. alışverişimde de göstermiş oldukları ilgiden ve jestlerinden ötürü tekrar teşekkür ederim.

Back
Yukarı